Vacature: Sr. Medewerker PO/PE

Maak een impact als Sr. Medewerker PO/PE bij de NBA. Begeleid, inspireer en innoveer binnen de accountancysector, terwijl je trainees begeleidt, voorlichting geeft en opleidingstrajecten vormgeeft.

Jouw uitdaging als Sr. Medewerker PO/PE

Als Sr. Medewerker Praktijkopleiding & Permanente Educatie (PO/PE) bij de NBA, speel jij een cruciale rol bij de opleidingstrajecten voor trainees. Jij bent de schakel die vroegtijdig vertraging signaleert en hen de nodige hulp en ondersteuning biedt. Met jouw overtuigende voorlichting zorg je ervoor dat trainees goed voorbereid aan hun professionele reis kunnen beginnen. Tevens lever je een bijdrage aan voorlichting over Permanente Educatie (PE) waarmee accountants hun vakbekwaamheid onderhouden. Daarnaast ben je een enthousiaste vernieuwer, die actief bijdraagt aan het verfijnen en vernieuwen van ons opleidingsprogramma. Als aanspreekpunt voor vragen over privacy ben jij dé expert waar collega's op kunnen vertrouwen. 

Jouw verantwoordelijkheden en taken in het kort

 
●    Je signaleert vroegtijdig de vertragingen bij trainees;
●    Je biedt hulp en ondersteuning aan de trainees;
●    Je verzorgt voorlichting aan trainees over de praktijkopleiding (PO) en voorlichting over permanente educatie (PE) aan accountants;
●    Je denkt actief mee over vernieuwingen en verbeteringen van het opleidingsprogramma;
●    Je fungeert intern als aanspreekpunt voor vragen omtrent privacy en stemt af met de privacy-officer.


Herken jij jezelf hierin?


●    Je hebt aantoonbare ervaring in het onderwijs of in een onderwijs gerelateerde functie;
●    Je hebt affiniteit met de accountancysector;
●    Je bent communicatief sterk en hebt een goed gevoel voor het begeleiden en coachen van mensen;
●    Je bent proactief, resultaatgericht en kunt goed samenwerken;
●    Je hebt een goede kennis van en interesse in ontwikkelingen op het gebied van educatie en opleiding.


Dit bieden we jou


●    Een passend salaris (schaal 7)
●    Een 13e maand
●    38-urige werkweek
●    Een uitstekende pensioenregeling
●    29 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en de optie om roostervrije dagen op te bouwen
●    Een thuiswerkvergoeding
●    Korting op bedrijfsfitness
●    Uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
●    Veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je functie zelf vorm te geven


Werken bij NBA

De NBA is een beroepsorganisatie van alle - ruim 22.000 - accountants in Nederland. Dagelijks zetten zij zich in voor hun leden en richten ze zich op actuele, maatschappelijke vraagstukken. Met ongeveer 130 medewerkers is onze organisatie klein genoeg om iedereen persoonlijk te leren kennen en groot genoeg om uitdaging en een professionele werkomgeving te bieden. De betrokkenheid is hierdoor hoog, de lijntjes zijn kort en goede samenwerking is essentieel. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het accountancyberoep.

Om het beroep naar het volgende niveau te brengen, leggen we de lat hoog. We zijn een ambitieuze organisatie en zetten altijd stappen om de kwaliteit verder te verhogen. Jouw ideeën en initiatieven zijn hierin onmisbaar. Daarnaast ontstaan zo talloze ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je ook zelf continu stappen zet.


Enthousiast?

Leuk! Solliciteer dan direct door je cv en (korte) motivatie naar Loïs Landman via lois@dutchwebshark.com te sturen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal twee gesprekken en een assessment is onderdeel van het proces.
 
Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Sandra Kroon, manager Lerend Beroep, via s.kroon@nba.nl of +31622495238. Zij vertelt je graag meer!