Bestel de Kennistoets 2022

De Kennistoets 2022 is als verplicht aangemerkt voor openbaar accountants, intern accountants en overheidsaccountants die werkzaamheden (gaan) verrichten ten behoeve van de wettelijke en/of vrijwillige controle van de jaarrekening in het jaar 2022 en/of 2023. Behoort u tot deze categorie van leden, dan bent u verplicht de online Kennistoets 2022 af te ronden tussen 1 augustus en 31 oktober 2022.

U kunt nu alvast de Kennistoets bestellen. Vanaf 1 augustus kunt u de toets maken. Zorg ervoor dat u de Kennistoets afrondt vóór 1 november 2022.

Let wel: verschillende werkgevers hebben de Kennistoets collectief ingekocht. Zijn er bij uw organisatie meer dan 10 accountants werkzaam, dan zou het kunnen zijn dat uw de Kennistoets via uw werkgever aan moet schaffen. Hier vindt u de lijst met werkgevers die de Kennistoets collectief hebben ingekocht of gebruik maken van een eigen portaal.

Wilt u eerst nog oefenen? Bestel dan de oefentoets gratis door in te loggen op MijnNBA.nl. De oefentoets bevat 10 vragen, om uw actuele kennis te testen. Hierme krijgt u een indicatie over de moeilijkheidsgraad van de Kennistoets 2022.  

Heeft u vragen over de oefentoets of de Kennistoets? Neem dan contact op met de afdeling Lerend Beroep via:
Mail: kennistoets@nba.nl
Tel: 020 301 0211