NBA Young Profs Festival Happy@Work

Vrijdagmiddag 26 augustus 2022, de Utrechtse Stadsvrijheid

Hero Young Profs (1600x500)

Wij gaan elkaar weer ontmoeten en hoe! Op vrijdagmiddag 26 augustus organiseren wij een festival voor studenten, trainees en NBA Young Profs wat in het teken staat van happy@work.


Wat kun je verwachten?

We beginnen met een plenaire start over creatief kijken. Dit wordt een humoristische en confronterende show waarbij creativiteits-expert Karl Raats je bijna pijnlijk duidelijk laat zien hoe snel je in gebaande paden denkt en de mogelijkheden niet meer ziet die er misschien wel zijn.

Daarna kun je de hele middag allerlei workshops bijwonen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, soft skills én werkplezier. Ook is er “Dé Oranje Wand” waar je een foto kunt laten maken die je door de online eedaflegging niet hebt kunnen maken. 

Naast de inhoudelijke sessies en workshops is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. We sluiten de dag af met een gezellige barbecue (ook Halal en vegetarisch).

Oranje lijn

Programma

12.30 - 13.15 uur - Inloop, registratie en lunch

Karl Raats (200x200)13.15 - 14.30 uur - Plenaire aftrap ‘anders kijken’ met Karl Raats

14.30 -15.45 uur  - Workshops - ronde 1

15.45 - 16.15 uur - Pauze

16.15 - 17.30 uur - Workshops - ronde 2

17.30 - 19.00 uur -  wrap-up spoken word door Lev Avitan, borrel en barbecue

± 19:00 Einde

Workshops

Naamloosoto Pieter 2.jpg
Stevig in je schoenen staan Pieter Klaassen

Aan de hand van de basisprincipes van Aikido ontwikkel je jouw eigen krachten in persoonlijk leiderschap. Tijdens deze workshop leer je hoe je van jouw tegenstander een medestander kunt maken. Werk jij vanuit spanning of kracht?

Alex B Pim Geerts.jpg
Stemgeluid effectief inzetten Alex Boon

Leer tijdens deze workshop van stemcoach Alex hoe jij jouw stem effectief kunt inzetten, hoe stem en je persoonlijke dynamiek met elkaar verbonden zijn, hoe je een boodschap brengt en hoe een boodschap aankomt.

Sofie Vanlerberghe 1.jpg
Stuurkracht en impact maken Sofie Vanlerberghe

Sofie heeft een Master in Socio-Linguïstiek en coacht als gecertificeerd gedragstrainer finance professionals op het gebied van impactvol communiceren, soft controls, relatiemanagement en team development. Het kan lastig zijn om in gesprekken het stuur vast te houden en voet bij stuk te houden. Sofie laat je kennis maken met een aantal krachtige tools en inzichten op het gebied van taal waarmee je maximale winst, vertrouwen en stuurkracht bereikt.

foto Erik oktober 2015.jpg
Socratisch gesprek: kritisch denken en moreel kompas Erik Boers

Erik is filosoof. Hij neemt je mee in de filosofie van Socrates.  In een socratisch gesprek stellen gesprekspartners hun oordeel uit, stellen goede vragen en luisteren goed naar elkaar. Maar hoe doe je dat dan? Aan de hand van de socratische methode.

Foto Joriene b 2.jpg
How to speak up Joriene Beks

Joriene is expert op het gebied van psychologische veiligheid. Psychologische veiligheid is een belangrijk middel om samen met je team beter te presteren. En een noodzakelijke randvoorwaarde om een inclusief klimaat tot een succes te maken. In deze interactieve workshop legt zij legt uit wat het precies inhoud, hoe je het herkent en hoe je het werkend maakt binnen jouw team.

foto ayden3.jpg
Work Life Balance Aydan Arslan

Aydan is stress en burn out coach. We racen vaak tegen de klok en houden ‘’te weinig tijd’’ over voor zaken die er toe doen. Komt dit door de moderne versnelde maatschappij waarin we leven? In deze workshop gaan we op zoek naar welke zaken er toe doen en welke levensgebieden meer of minder aandacht nodig hebben om in evenwicht te blijven. 

Irene Verwater.jpg
Personal Branding Irene Verwater

Hoe zorg je dat je opvalt? Hoe presenteer je jezelf online op een zakelijke manier maar blijf je wel jezelf? Film- en video-expert Irene Verwater weet alles van het inzetten van video’s om jezelf meer en opvallender op de kaart te zetten. Een workshop vol praktische tips en mogelijkheid om te oefenen. 

Claudia Koppen workshop what makes you happy 2.jpg
What makes you happy? Claudia Koppen - van Rouwendaal AA

Inzicht in je persoonlijke kernwaarden helpt je om vast te stellen wat jij het belangrijkst vindt in jouw leven. Ze bepalen waar jij voor gaat en staat. Strookt iets niet met je kernwaarden, bijvoorbeeld een baan, of een belangrijke keus, dan gaat dat vroeg of laat wringen. Claudia Koppen, trainer/coach op gebied van intrinsieke motivatie en Learning & Development Specialist, helpt je bij het ontdekken van jouw eigen kernwaarden.

Lev Avitan.jpg
Wrap up | Spoken word Lev Avitan

Lev is schrijver, publiek denker, afgestudeerd politiek filosoof en spoken word artiest. De Arnhemmer, inmiddels woonachtig in Amsterdam, houdt er een authentieke stijl op na. Hij groeide op in Presikhaaf (Vogelaarswijk), waar hij geconfronteerd werd met armoede, gentrificatie, racisme en moslimhaat. Vanuit kritische invalshoeken weet hij zijn eigen levenservaringen in woorden te vangen en te verbinden aan maatschappelijke debatten. Lev maakt onderwerpen voelbaar en zorgt voor verbinding.

Praktische informatie

Het festival vindt plaats bij creatieve speelplaats “Dus”, de Utrechtse Stadsvrijheid.
Adres: Sophialaan 1 te Utrecht.

Meer praktische informatie ontvang je bij de bevestiging van je aanmelding.
Dit festival is exclusief bestemd voor Accountancy-studenten, trainees en NBA Young Professionals.

Speelkwartier - Werf - Kraan - Chainreaction - Teambuilding - Entertainment - Activiteit.jpg