Community Women Leadership

De community Women Leadership is voor iedereen die staat voor de verbetering van de ontwikkel- en carrièremogelijkheden voor vrouwen binnen het accountantsberoep!

WL_Profielfoto_400x400.jpgVoorjaar 2023

Na de start in 2021 bestaat de NBA Community Women Leadership inmiddels uit ruim 270 deelnemers die allen bijdragen aan het succes van de community.  De community heeft zich ontwikkeld tot een sterk en actief netwerk waarin onderzoeken en activiteiten worden geïnitieerd en gedeeld.

Met genoegen presenteren wij ons programma voor 2023 rond het motto: ‘Samen werken aan verandering’. We nodigen je van harte uit deel te nemen!

‘Vrouwelijk leiderschap: Investeer in jezelf én help een ander’

We gaan elkaar dit jaar hopelijk regelmatig zien en spreken. In het voorjaar van 2023 hebben we twee bijeenkomsten gepland rondom het thema: Vrouwelijk leiderschap: Investeer in jezelf én help een ander’.

 1. Investeer in jezelf: 18 april 2023
  Deze bijeenkomst is gericht op zelfontwikkeling. We starten met een spreker over dit onderwerp. Daarna gaan we in kleine groepen met elkaar in gesprek om kennis en ervaringen over investeren in jezelf te delen. Als daar behoefte aan is, kunnen de kleine groepen worden voortgezet in een periodieke intervisiegroep.

 2. Hoe helpen we elkaar? 6 juni 2023
  Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de slag met ‘sponsoring’. Een sponsor is iemand die zorgt dat jij bepaalde informatie
  krijgt of die de eigen invloed gebruikt om bepaalde deuren voor je te
  openen. Spannend: lukt het om een aantal sponsoren te koppelen aan leden? Als hier een duidelijke behoefte ligt, zal dit worden herhaald in het najaar.

Naast onze bijeenkomsten gaan wij op een georganiseerde wijze met elkaar netwerken en delen we kennis en ervaringen op het gebied van Women Leadership. Kortom: we gaan elkaar op een wervelende manier beter leren kennen en verder brengen!

Voorjaarsprogramma Community Women Leadership

Noteer de data alvast in je agenda!

9 januari 2023

16:00 - 19:00 uur

Feestelijke aftrap van het nieuwe jaar*

2 februari 2023

12:00 - 13:00 uur

Lunchwandelingen door heel Nederland

8 maart 2023

08.00- 13.00 uur

Ontbijtbijeenkomst in het kader van Internationale Vrouwendag - Meld je nu al aan, de plaatsen zijn beperkt!*

23 maart 2023

12:00 – 13:00 uur

Lunchwandelingen door heel Nederland

18 april 2023

16:00 – 19:00 uur

Event ‘Investeer in jezelf’*

16 mei 2023

12:00 - 13:00 uur

Lunchwandelingen door heel Nederland

6 juni 2023

16:00 – 19:00 uur

Event ‘Hoe helpen we elkaar?’ *

*Locatie NBA, Antonio Vivaldistraat 2 in Amsterdam.

Meer informatie over de bijeenkomsten vind je binnenkort op het NBA Community Platform, bij de Community Women Leadership. Daar kun je je ook aanmelden voor een van de bijeenkomsten.

Lid worden van de Community Women Leadership

Heb je interesse om dit jaar ook volop aan de slag te gaan met Women Leadership, je netwerk te vergroten, anderen te helpen en zelf een rolmodel te zijn? Meld je dan aan voor de Community Women Leadership.

 • Voor NBA-leden: Ga naar de Community,login met je MijnNBA-gegevens en klik op Word lid.
 • Voor niet-NBA-leden: Vraag het lidmaatschap aan via dit formulier

Actief bijdragen aan de Community

Wil jij een actieve rol oppakken als ambassadeur? Aarzel dan niet en neem contact op met een van de ambassadeurs of met Danie Duzant (d.duzant@nba.nl).

Wij, de ambassadeurs van de Community Women Leadership,  zien je graag bij een van onze bijeenkomsten!

Ambassadeurs Community Women Leadership 

Header-ambassadeurs-wls.jpg