Ambassadeurs Community Women Leadership

De ambassadeurs van de Community Women Leadership stellen zich voor.

Header-ambassadeurs-wls.jpg

Martine Cranendonk.jpg
Martine Cranendonk Zelfstandig adviseur

Martine adviseert op het gebied van kwaliteit, kwaliteitssystemen en procesoptimalisatie. Zij vindt de opleiding van nieuwe accountants belangrijk. Daarom doceert zij bij accountantsopleidingen en begeleidt zij referaattrajecten voor de praktijkopleiding tot accountant. Zij is ervan overtuigd dat een vrouw alles kan bereiken en is daarom ambassadeur bij Women Leadership.

ClaudiaKoppen_CV-portret2.jpg
Claudia Koppen-van Rouwendaal AA Manager Servicedesk Klanten bij Infomedics

Claudia richt zich op de ontwikkeling van medewerkers in een lerende organisatie. Daarnaast begeleidt zij teams op het gebied van intrinsieke motivatie. Een moment van reflectie op ieders talent, energiebalans en samenwerking. Dat doet zij ook vanuit haar eigen onderneming Pure Colors. Groei & verbinding zorgt voor energie en dat is ook precies wat de Community Women Leadership brengt.

Monika Bankert portret2.jpg
Monika Bankert Directeur-eigenaar van BRiD B.V.

Monika is werkzaam als zelfstandig interim-manager, consultant, bestuurder en toezichthouder. Sinds juni 2020 is zij bestuurslid bij de NBA. In 2021 verscheen haar boek ‘Voor onze dochters’. Hierin onderzoekt zij onze biologische en culturele evolutie op zoek naar de oorsprong van en de motieven voor vrouwenonderdrukking. Zij gelooft dat meer vrouwelijk leiderschap leidt tot cultuurverandering. 

Carin Welters.jpg
Carin Welters Partner Baker Tilly Nederland

Carin werkt ruim 20 jaren in de accountancy sector. Zij is partner van Employment Advisory bij Baker Tilly. Naast haar juridische praktijk is zij binnen Baker Tilly mede verantwoordelijk voor de programma’s in het kader van gedrag & cultuur. Carin is er van overtuigd dat meer vrouwen in leidinggevende posities leidt tot meer succesvolle besluitvorming.

Ruth Sival- Groeneveld.jpg
Ruth Sival-Groeneveld Voorzitter Stichting Women's Gathering Foundation

Ruth is de oprichtster van ORG Accountant & Belastingadviseur. Zij draagt - ook middels haar onderneming- bij aan projecten die vrouwen en tienermeisjes empoweren en stimuleren in het ontdekken en benutten van hun talenten.

Jannine van Lieshout.jpg
Jannine van Lieshout Registeraccountant | Bestuurder

Jannine RA heeft na een loopbaan als openbaar registeraccountant met veel plezier gewerkt als CFO in de levensmiddelenlogistiek. Zij heeft brede financiële kennis opgebouwd en ervaring opgedaan op het gebied van organisatieontwikkeling, duurzaamheid en verandermanagement. Zij vervult tevens diverse bestuurlijke functies waarin zij deze thema’s vanuit een ander perspectief kan belichten.

Kavita Nandram.jpg
Kavita Nandram MSc RA ESG Reporting Manager at Ahold Delhaize

Kavita is ruim 10 jaar werkzaam geweest in de auditpraktijk als manager audit en assurance bij PwC en toezichthouder bij de AFM. Zij is nu in de afrondende fase van haar promotieonderzoek. Kavita treedt regelmatig op als spreker/gastdocent op (inter)nationale podia en is programmadirecteur van de executive opleiding ESG Academy aan de Universiteit van Amsterdam.

martina.jpg
Martina Sarris Accountant bij Novak

Martina ondersteunt diverse accountantsorganisaties met kwaliteit, kwaliteitssystemen en educatie. Voor de ontwikkeling van ons vak draagt zij actief bij aan het opleiden van toekomstige accountants onder andere als bestuursvoorzitter bij het Stagebestuur van het NBA Stagebureau, examinator voor de praktijkopleiding MKB en als docente verbonden aan verschillende onderwijsinstellingen.

Rozanne Hermsen.jpg
Rozanne Hermsen RA Manager Internal Audit Wta Compliance bij EY

Rozanne werkt 8 jaar bij EY en nu manager bij de Assurance praktijk. Hierna heeft ze de overstap gemaakt naar de Internal Audit afdeling van EY. Momenteel volgt ze ook de RO-opleiding om haar brede interesse in cultuur, ESG, risk management en beheersing te ontwikkelen. Via de Community wilt ze andere vrouwen ervan bewust maken dat vrouwen alles kunnen bereiken wat ze willen.

Esther van Huizen.jpg
Esther van Huizen Directeur at HLB Blömer accountants en adviseurs

Nieuwe initiatieven bedenken, onderzoeken en in de organisatie lanceren is een van haar speerpunten. Waarbij klanten en collega’s centraal staan. Hoe helpen we ze verder in hun groeistrategie en ontwikkeling. Zo ook bij de community Women Leadership vindt ze het belangrijk om zowel de organisaties als de vrouwen in de accountancy business te helpen bij het realiseren van hun ambities.

Amanda Buthker4.jpg
Amanda Büthker Opdrachtmanager Accountancy & Advies bij HLB Witlox van den Boomen

Amanda krijgt energie van het contact met de klanten. Haar enthousiasme voor de accountancy deelt ze in presentaties aan studenten. Amanda vindt het belangrijk dat iedereen doet wat hij leuk vindt. Vrouwen die weten wat ze willen inspireren haar. 

Marjorie Winter women leadership.jpg
Marjorie Winter AA Director/ MBM Accountancy

Marjorie werkt ruim 23 jaar binnen de accountancybranche. Vrouwelijk leiderschap betekent voor haar “gezamenlijk” een krachtige statement maken. Ik ben ervan overtuigd dat als wij naast de vrouwen ook mannen “meeliften” in het proces wij tot een geslaagde missie zullen komen.