Deelnemers- en annuleringsvoorwaarden

Annulering

U kunt uw aanmelding kosteloos annuleren tot en met 23 september 2023.
Na 23 september heeft u geen restitutie van het inschrijfgeld. Indien u vanaf 24 september verhinderd bent, kan een collega uw toegangsbewijs overnemen. 

U dient altijd per e-mail te annuleren: stuur een bericht naar accountantsdag@nba.nl o.v.v. annulering registratie. Als annuleringsdatum hanteren wij de datum van verzending van deze email. Annulering op andere wijze wordt niet geaccepteerd.

Verhinderd of overdragen ticket?

Mocht u verhinderd zijn, dan kan een collega uw plaats innemen. Een vervanger dient u altijd per e-mail door te geven aan accountantsdag@nba.nl.

No Show

In geval van no-show op de dag van het congres heeft u geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.

Facturatie

De factuur wordt vanaf 24 september standaard digitaal verzonden naar uw persoonlijke e-mailadres zoals u heeft aangegeven in het accountantsregister. Indien dit afwijkt, zorgt u dan bij de aanmelding voor invulling van de juiste factuurgegevens.

Eventuele wijzigingen in uw privé- of correspondentieadres kunt u alleen doorgeven door in te loggen op www.mijnnba.nl of contact op te nemen met ledenadministratie@nba.nl.

Foto’s & Video

Tijdens de Accountantsdag worden foto’s en video’s gemaakt, waarop u als deelnemer mogelijk herkenbaar in beeld bent. De NBA publiceert deze op de website, social media, in de nieuwsbrief en in de media.

Oranje lijn