Steef Visser

De heer S. (Steef) L. Visser RA (1959) is sinds 1979 werkzaam in de openbare accountantspraktijk. Hij is founder/partner van Visser & Visser waar hij tot eind 2022 CEO was.

Steef-Visser-8290 meta afbeelding 600 x 375.jpg

In zijn rol als MKB-accountant/adviseur is hij actief betrokken bij (middel) grote ondernemingen.

Mede door zijn enthousiaste inspiratie is Visser & Visser als innovatieve organisatie gegroeid naar 450 medewerkers. Hij geeft momenteel leiding aan de verdere uitbouw van de accountantsactiviteiten. Als voorzitter van de commissie MKB heeft hij de invloed en betekenis van de MKB-accountant binnen de NBA duidelijker geprofileerd.

Hij is voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Oost West Wonen te Middelharnis. Daarnaast levert hij als voorzitter en/of bestuurslid van verschillende maatschappelijke organisaties zijn bijdrage. Steef is gepassioneerd voor het accountantsberoep. Vertrouwenspersoon en ondernemerschap heeft hij gecombineerd. 

“Kwaliteit is basisvoorwaarde en uitgangspunt. De menselijke factor is van zeer groot belang. Achter elke onderneming zit immers een ondernemer. Integriteit, geborgde kwaliteit kunnen en moeten wij uitdragen. Van professional tot toezichthouder streven we hetzelfde doel na. Begrip en vertrouwen in elkaar is noodzakelijk. Het zíjn van accountant heeft míj veel gebracht. Als we de instroom van studenten kunnen verhogen, de regeldruk waar mogelijk kunnen beperken en de kwaliteit behouden, zie ik mijn doel bereikt.”