Wie wij zijn

Wij zijn de NBA Young Profs, een netwerk van jonge accountants (tot en met 35 jaar) en accountant-trainees die hun krachten bundelen om ervaringen te delen, meningen te uiten en bij te dragen aan de ontwikkeling van ons beroep en onze opleiding. Als vertegenwoordigers van de jongere generatie accountants behartigen wij de belangen van onze groep binnen de NBA en in de maatschappij als geheel.

Wij geloven dat onze frisse perspectieven en inzichten van onschatbare waarde zijn bij het vormgeven van de toekomst van ons vakgebied. Daarom is het van groot belang dat onze stem gehoord wordt en dat onze bijdragen serieus worden genomen.

Om deze doelen te bereiken, organiseren wij verschillende evenement, en schrijven wij reacties en opinies om onze visie op belangrijke kwesties kenbaar te maken aan een breder publiek.

Onze actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van de accountantsopleiding en het accountantsberoep en de inzet voor de belangen van jonge accountants, maken ons tot een waardevolle toevoeging aan het accountantsberoep.

Word actief lid van de NBA Young Profs!

Als NBA Young Profs organiseren we diverse evenementen om jonge accountants bij elkaar te brengen, zoals het Young Profs festival. Daarnaast gaan we in gesprek met belangrijke stakeholders uit ons vakgebied, zoals het NBA bestuur, onderwijsinstellingen, Young Auditboards, SRA, AFM etc.om onze belangen te behartigen en onze stem te laten horen.

Als bestuur van de NBA Young Profs hebben we onze handen vol aan de vele activiteiten die wij organiseren en waar wij voor uitgenodigd worden en daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Zo hebben wij de Denktank Young Profs opgericht, waar actieve young professionals een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren. Dit kan door mee te reageren op artikelen en consultaties, het schrijven van blogs, brainstormen over inhoudelijke events en medevormgeven van een gezamenlijke visie. Op deze manier werken we SAMEN aan een levendige community van Young Profs en zorgen we ervoor dat onze belangen nog beter op de kaart komen te staan.

Je bepaalt zelf hoe actief je wilt zijn en zelfs met slechts twee uur tijd kun je al een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van het accountantsberoep. Bijvoorbeeld door te helpen bij het schrijven van een artikel of het inhoudelijk afstemmen van een event.

Doe mee!

Wil jij ook een actieve bijdrage leveren aan ons netwerk en ben je geïnteresseerd in onze activiteiten? Of heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op via onze LinkedIn pagina of youngprofs@nba.nl. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties en helpen je graag verder om bij te dragen aan de ontwikkeling van ons beroep.

Bestuur NBA Young Profs

Maaike Westra

Voorzitter

Maaike Westra is een ervaren accountant met tien jaar werkervaring bij zowel MKB-accountantskantoren als bij de BIG4. Naast haar werk als accountant is zij ook docent op Nyenrode, waar zij met veel plezier colleges geeft op het gebied van Auditing. Als spreker en presentator heeft Maaike goede vaardigheden ontwikkeld die zij ook toepast in haar rol als Young Prof. 

Donna Maas

Bestuurslid

Donna Maas is AA en werkt sinds 3 jaar als partner bij het accountantskantoor dat haar vader oprichtte ongeveer 25 jaar geleden. Ze werkt met name voor het midden- en klein bedrijf, en krijgt energie van het geven van advies aan de zeer uiteenlopende klanten. Haar ervaring als partner bij een klein accountantskantoor kan ze inzetten bij het bestuur van de NBA Young Profs. 

Jan-Pieter Bos

Bestuurslid

Jan-Pieter Bos heeft meer dan 13 jaar ervaring in de accountancy en is sinds 1 december 2018 in dienst bij Hak + Baak Accountants, een MKB-kantoor gevestigd in Sliedrecht. Hij heeft actief deelgenomen aan verschillende evenementen van NBA Young Profs. Sinds 1 januari 2024 is Jan-Pieter officieel lid van het bestuur van de NBA Young Profs.

Ciaran Robbins

Bestuurslid

Ciaran Robbins bekleedt de functie van manager bij KPMG's Sustanability Reporting & Assurance afdeling. Hij startte zijn loopbaan als junior trainee in financial audit en maakte na 8 jaar de overstap naar zijn huidige rol. Als actief lid van KPMG's Young Board draagt Ciaran bij aan de ontwikkeling van jonge professionals binnen KPMG. Vanaf januari 2024 versterkt hij ook de NBA Young Profs. Ciaran heeft een passie voor koken en reizen, en hij vindt vaak creatieve manieren om deze interesses te integreren, wat resulteert in unieke culinaire ervaringen wereldwijd.  

Nuray Yildiz

Bestuurslid

Nuray Yildiz werkt sinds 2015 bij Ernst & Young Accountants. Nuray is sinds augustus 2020 ingeschreven als Registeraccountant en maakt sinds 1 januari 2022 onderdeel uit van de NBA Young Profs. Met haar motivatie, passie, inzet en ervaring zal zij de belangen van de jonge generatie accountants behartigen.

Jeffrey Heerschop

Bestuurslid

Jeffrey Heerschop is een zelfstandig gevestigde registeraccountant. Momenteel verricht Jeffrey werkzaamheden voor de Inspectie Leefomgeving en Transport op de interne audit afdeling. Daarvoor heeft hij gewerkt bij de NBA, aan de beroepscultuur en beroepsprofiel(en) van de accountant. Zijn titel heeft hij gehaald werkend bij de Belastingdienst. Vanaf 2021 maakt Jeffrey onderdeel uit van de NBA Young Profs.  

Lisanne Versluis

Bestuurslid

Lisanne Versluis werkt met toewijding in de audit sector. Ze startte als stagiair bij Baker Tilly en is inmiddels doorgegroeid naar de functie Junior Manager. Verder is zij sinds 2022 voorzitter van Baker Tilly Young. Zij maakt vanaf 1 januari 2024 deel uit van het NBA Young Bestuur en ziet dit als een mooie uitdaging waarbij zij vol enthousiasme de jongere generatie accountants vertegenwoordigt. Ze kijkt uit naar mooie, inspirerende gesprekken, die het (toekomstige) accountantsberoep nog interessanter maken.