Wie wij zijn

Doelgroep

Je bent NBA Young Prof als je:

  • bezig bent met je Praktijkstage of Praktijkopleiding.
  • een erkende opleiding tot accountant met succes hebt voltooid, maar nog niet staat ingeschreven in het register.
  • maximaal vijf jaar bent ingeschreven in het register.
  • langer dan vijf jaar bent ingeschreven in het register, maar jonger bent dan 35 jaar.

Collective Development

Word actief lid van de NBA Young Profs!

Wil jij invloed uitoefenen op de toekomst van het accountantsberoep? Maak dan deel uit van ons netwerk! Het Collective Development is het platform voor betrokken young professionals. 

Het afgelopen jaar hebben we een kijkje achter de schermen bij NEC en FIOD genomen en zijn we onder andere in gesprek gegaan met de CFO van Schiphol. Daarnaast hebben wij onze inhoudelijke bijdrage geleverd aan de visie op het beroep door presentaties te geven en deel uit te maken van panels. Ook onderzoeken we hoe jonge accountants omgaan met hun work-life-study balance. Veelzijdige activiteiten dus! Waar wij als bestuur onze handen vol aan hebben en waarbij we ook wel wat hulp kunnen gebruiken. Dit doen we met het Collective Development: een platform van actieve young professionals, die graag een inhoudelijke bijdrage willen leveren. Dit kan door het reageren op artikelen en consultaties, medevormgeven van een gezamenlijke visie, het schrijven van blogs en brainstormen over inhoudelijke events. Op deze manier zorgen we er SAMEN voor dat de NBA Young Profs nog beter op de kaart komen te staan.

Doe mee!
Wil jij invloed uitoefenen op de toekomst van het accountantsberoep en een actieve bijdrage leveren? Of heb je nog vragen hierover? Mail ons dan op youngprofs@nba.nl.

Hoe actief je wilt zijn bepaal je zelf! Met twee uurtjes hulp bij het schrijven van een artikel of het inhoudelijk afstemmen van een event kan jij al een waardevolle bijdrage leveren.

Bestuur NBA Young Profs

adran-egas-175x175.jpg
Adrian Egas Voorzitter

Adrian Egas (1988) werkt als IT Business Consultant bij Alfa Accountants en Adviseurs. Hij heeft het theoretisch deel van Accountant-Administratieconsulent afgerond en is bezig met de praktijkopleiding daarvan. Adrian is werkzaam in de samenstelpraktijk voor klanten in het mkb. Sinds 2015 is hij actief betrokken bij de NBA Young Profs. Vanaf 2016 is hij bestuurslid van de adviescommissie en sinds 2018 bestuursvoorzitter.

jochem-bosgraaf-375x375.jpg
Jochem Bosgraaf Bestuurslid

Jochem Bosgraaf (1991) werkt als registeraccountant bij EY en heeft ervaring op het gebied van Assurance ten aanzien van financiĆ«le informatie en niet-financiĆ«le informatie. Hij is overtuigd dat het een niet zonder het ander kan en dat hierin tevens de (mogelijke) oplossing voor de accountant en het beroep ligt om in te kunnen spelen op de disruptieve omgeving waarin wij ons momenteel bevinden en relevant te blijven voor in de toekomst. Jochem volgt de opleiding ESG Assurance.

daphne-bot-175x175.jpg
Daphne Bot Bestuurslid

Daphne Bot (1993) werkt sinds 1 januari 2018 bij Grant Thornton in Rotterdam als Senior Assistent Accountant. Daarnaast maakt zij sinds 2018 onderdeel uit van de adviescommissie NBA Young Profs. Daphne is momenteel bezig met de RA praktijkopleiding.

omar-el-messaoudi-175x175.jpg
Omar El Messaoudi Pijler Innovatie

Omar El Messaoudi is werkzaam als zelfstandig gevestigde registeraccountant. Naast de audit houdt Omar zich bezig met innovatie. Zijn passie hiervoor heeft geleid tot een uitnodiging van de nieuwe werkgroep Accounttech van de NBA. In zijn vrije tijd voetbalt Omar bij een eredivisie zaalvoetbalclub en schrijft hij graag. Zijn eerste boek 'Het wonder op sandalen' is onlangs uitgegeven. Sinds 2019 maakt hij onderdeel uit van de adviescommissie.

Jeffrey Heerschop

jeffrey-heerschop.jpg
Jeffrey Heerschop

Jeffrey Heerschop (1992) werkt sinds 1 september 2015 bij de Belastingdienst. Jeffrey voert controles uit bij verschillende typen bedrijven in het kader van zijn praktijkopleiding tot registeraccountant. Daarnaast houdt Jeffrey zich bezig met verschillende projecten gericht op cultuurverandering en innovatie. Vanaf 2021 maakt Jeffrey onderdeel uit van de adviescommissie.

Sjoerdtje Visser

sjoerdtje-visser.JPG
Sjoerdtje Visser

Sjoerdtje Visser (1993) werkt sinds september 2017 bij de auditpraktijk van Deloitte. Sjoerdtje is theoretisch afgestudeerd en momenteel bezig met de RA praktijkopleiding. Sinds 2021 maakt zij onderdeel uit van de adviescommissie NBA Young Profs.

lyudmila-vlasova-175x175.jpg
Lyudmila (Mila) Vlasova Collective Development

Lyudmila (Mila) Vlasova (1985) is registeraccountant en werkt als een Senior IFRS reporting specialist bij Arcadis NV. Mila heeft ervaring als een openbare accountant, intern accountant en accountant in business opgedaan. Vanaf 2019 maakt zij onderdeel uit van de adviescommissie.

Commissie NBA Young Profs

De NBA Young Profs is een commissie van de NBA. Secretaris binnen de NBA is Hugo van Campen.

De NBA Young Profs is een netwerk waar jonge accountants met elkaar ervaringen delen, hun mening uiten en bijdragen aan de ontwikkeling van onze opleiding en ons beroep. Zij behartigen de belangen van de Young Profs binnen de NBA en richting de maatschappij. De Young Profs laten het geluid van de jonge generatie accountants horen, schrijven reacties en opinies en organiseren debatten.