Wie wij zijn

NBA Young Profs Bestuur

NBA Young Profs bestuur

Wie wij zijn

Wij zijn de NBA Young Profs, een netwerk van jonge accountants die hun krachten bundelen om ervaringen te delen, meningen te uiten en bij te dragen aan de ontwikkeling van ons beroep en onze opleiding. Als vertegenwoordigers van de jongere generatie accountants behartigen wij de belangen van onze groep binnen de NBA en in de maatschappij als geheel.

Wij geloven dat onze frisse perspectieven en inzichten van onschatbare waarde zijn bij het vormgeven van de toekomst van ons vakgebied. Daarom is het van groot belang dat onze stem gehoord wordt en dat onze bijdragen serieus worden genomen.

Om deze doelen te bereiken, organiseren wij verschillende evenement, en schrijven wij reacties en opinies om onze visie op belangrijke kwesties kenbaar te maken aan een breder publiek.

Onze actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van de accountantsopleiding en het accountantsberoep en de inzet voor de belangen van jonge accountants, maken ons tot een waardevolle toevoeging aan het accountantsberoep.

Word actief lid van de NBA Young Profs!

Als NBA Young Profs organiseren we diverse evenementen om jonge accountants bij elkaar te brengen, zoals het Young Profs festival. Daarnaast gaan we in gesprek met belangrijke stakeholders uit ons vakgebied, zoals het NBA bestuur, onderwijsinstellingen, Young Auditboards, SRA,  AFM etc.om onze belangen te behartigen en onze stem te laten horen.

Als bestuur van de NBA Young Profs hebben we onze handen vol aan de vele activiteiten die wij organiseren en waar wij voor uitgenodigd worden en daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Zo hebben wij de Denktank Young Profs opgericht, waar actieve young professionals een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren. Dit kan door mee te reageren op artikelen en consultaties, het schrijven van blogs, brainstormen over inhoudelijke events en medevormgeven van een gezamenlijke visie. Op deze manier werken we SAMEN aan een levendige community van Young Profs en zorgen we ervoor dat onze belangen nog beter op de kaart komen te staan.

Je bepaalt zelf hoe actief je wilt zijn en zelfs met slechts twee uur tijd kun je al een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van het accountantsberoep. Bijvoorbeeld door te helpen bij het schrijven van een artikel of het inhoudelijk afstemmen van een event.

Doe mee!

Wil jij ook een actieve bijdrage leveren aan ons netwerk en ben je geïnteresseerd in onze activiteiten? Of heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op via onze LinkedIn pagina of youngprofs@nba.nl. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties en helpen je graag verder om bij te dragen aan de ontwikkeling van ons beroep.

Bestuur NBA Young Profs

Omar-44kant.jpg
Omar El Messaoudi Voorzitter

Omar El Messaoudi is werkzaam als zelfstandig gevestigde registeraccountant. Naast de audit houdt Omar zich bezig met innovatie. Zijn passie hiervoor heeft geleid tot een uitnodiging van de nieuwe werkgroep Accounttech van de NBA. In zijn vrije tijd voetbalt Omar bij een eredivisie zaalvoetbalclub en schrijft hij graag. Zijn eerste boek 'Het wonder op sandalen' is onlangs uitgegeven. Sinds 2019 maakt hij onderdeel uit van de adviescommissie.

Nuray-4kant.png
Nuray Yildiz Bestuurslid

Nuray Yildiz werkt sinds 2015 bij Ernst & Young Accountants. Nuray is sinds augustus 2020 ingeschreven als Registeraccountant en maakt sinds 1 januari 2022 onderdeel uit van de NBA Young Profs. Met haar motivatie, passie, inzet en ervaring zal zij de belangen van de jonge generatie accountants behartigen.

Ismail-4kant.png
Ismail Benjeddi Bestuurslid

Ismail Benjeddi is een innovatieve young professional met expertise in nieuwe technologische ontwikkelingen en een passie voor vernieuwing. Hij heeft ervaring in en veel interesse voor nieuwe organisaties met verdienmodellen die afwijken van traditionele verdienmodellen en streeft ernaar om de accountancysector te laten meegaan in deze transformatie. 

Daphne-4kant.png
Daphne Bot Bestuurslid

Daphne Bot werkt al ruim acht jaar in de accountancy. Sinds 1 januari 2018 bij Grant Thornton. Daarnaast maakt zij sinds 2018 onderdeel uit van de NBA Young Profs. Daphne is recent afgestudeerd als registeraccountant.Tevens is Daphne corrector voor financial auditing post-master vak bij Nyenrode business universiteit en lid van de raad van advies van Avans hogeschool Breda. 

Jeffrey-4kant.jpg
Jeffrey Heerschop Bestuurslid

Jeffrey Heerschop is een zelfstandig gevestigde registeraccountant. Momenteel verricht Jeffrey werkzaamheden voor de NBA (a.i.) als projectmanager aan een project dat zich richt op de beroepscultuur en beroepsprofiel(en) van de accountant. Tot aan februari 2023 is hij werkzaam geweest bij de Belastingdienst, waar hij zijn RA titel heeft behaald. Vanaf 2021 maakt Jeffrey onderdeel uit van de NBA Young Profs.

Sjoerdtje-4kant.png
Sjoerdtje Visser Bestuurslid

Sjoerdtje Visser werkt sinds september 2017 bij de auditpraktijk van Deloitte. Sjoerdtje is afgestudeerd als RA. Sinds 2021 maakt zij onderdeel uit van de adviescommissie NBA Young Profs.

Maaike-4kant.png
Maaike Westra Bestuurslid

Maaike Westra is een ervaren accountant met tien jaar werkervaring bij zowel MKB-accountantskantoren als bij de BIG4. Naast haar werk als accountant is zij ook docent op Nyenrode, waar zij met veel plezier colleges geeft op het gebied van Auditing. Als spreker en presentator heeft Maaike goede vaardigheden ontwikkeld die zij ook toepast in haar rol als Young Prof. 

Commissie NBA Young Profs

De NBA Young Profs is een commissie van de NBA.

De NBA Young Profs is een netwerk waar jonge accountants met elkaar ervaringen delen, hun mening uiten en bijdragen aan de ontwikkeling van onze opleiding en ons beroep. Zij behartigen de belangen van de Young Profs binnen de NBA en richting de maatschappij. De Young Profs laten het geluid van de jonge generatie accountants horen, schrijven reacties en opinies en organiseren debatten.