Laat van je horen en laat je zien!

Mila Vlasova | ambassadeur Community Inclusie en Diversiteit

Waarom deze community?

Het oprichten van een community rond dit thema heeft als doel om nut en noodzaak van een diverse beroepsgroep zichtbaar te maken: een groep waar leden én niet-leden kunnen denken, spreken en kennis kunnen delen over hoe we de beroepsgroep meer divers en inclusiever kunnen maken. Daarmee werken we ook aan meer instroom in het beroep: het zichtbaar maken van de aanwezige diversiteit kan mensen aantrekken die zich nu nog niet herkennen in het beroep.

De vraag is niet of we naar diversiteit en inclusie moeten streven, maar hoe.

Rozanne Hermsen | ambassadeur Community Inclusie en Diversiteit

Concrete acties

Concreet onderneemt de community acties om erachter te komen hoe het ervoor staat op het vlak van gender- en culturele diversiteit binnen de beroepsgroep. Daarnaast vinden de ambassadeurs het belangrijk om meer zichtbaarheid te geven aan de aanwezige diversiteit en rolmodellen binnen het beroep. Daarbij is het streven om NBA-bijeenkomsten diverser en inclusiever te maken qua sprekers én publiek. Dus heb je tips voor interessante sprekers, deel die dan ook in de community.

Wij hebben een ieder nodig en jullie doen ertoe!

Abdelmounaim El-Hachemy | ambassadeur Community Inclusie en Diversiteit

Aanmelden Community Inclusie en Diversiteit

Aanmelden is snel gedaan en eenvoudig. Ga naar nba.nl/communities en klik als NBA-lid of trainee op ‘Aanmelden voor NBA-leden’. Vervolgens kun je inloggen met je MijnNBA-account. Aangekomen op het platform zie je onder het tabblad 'groepen' de community 'Inclusie en Diversiteit'. Kies daar voor 'lidmaatschap aanvragen'.

NB: Ben je geen lid of trainee meld je dan aan als gast. Sturen wij je je inloggegevens voor deze community.