Er zijn onderwerpen die voor een organisatie zonder twijfel van belang zijn, maar waarvan niet altijd duidelijk is welke afdeling binnen een organisatie hiervoor verantwoordelijk is. Twee van deze onderwerpen zijn: ESG-fraude en criminele ondermijning. In deze bijeenkomst staan verschillende verschijningsvormen daarvan centraal. Ook staat centraal of de compliance officer een rol heeft, zou moeten hebben of kan vervullen.

Wij zijn verheugd om voor deze bijeenkomst Ellen Bisseling en Joost van Slobbe te mogen verwelkomen. Drs. Ellen Bisseling RA is partner Forensic (Financial Crime) bij Deloitte Financial Advisory. Zij heeft uitgebreide ervaring met forensische en compliance onderzoeken, en richt zich onder andere op ESG-fraude. 
Mr. drs. Joost van Slobbe is directeur van de Nationale Samenwerking tegen Ondermijnende Criminaliteit, NSOC. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van toezicht en opsporing opgedaan bij de Politie, Inspectie SZW en de Nederlandse Arbeidsinspectie. In zijn huidige functie richt hij zich op ondermijnende criminaliteit.   

Voor wie bestemd

Iedereen met interesse voor compliance in het algemeen en dit onderwerp in het bijzonder kan zich voor deze bijeenkomst aanmelden. Je hoeft geen accountant of compliance professional te zijn. 

Locatie 

NBA, kantoorgebouw Pharos, Mercuriusplein 3, Hoofddorp. (Let op: dit is de nieuwe locatie van het NBA). De NBA is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de Neptunusgarage aan de Neptunusstraat 60 in Hoofddorp.