BusySeasonTalks is een initiatief van Arif Dursun en Hakan Kocak. Arif en Hakan zijn gestart op de audio app Clubhouse met informele gesprekken over ervaringen van accountants en maken nu de podcast BusySeasonsTalks. Samen met een groep accountants maken ze alles bespreekbaar over accountancy, maar dan luchtig. 

BusySeasonTalks is erop gericht om accountants van alle leeftijden en ervaringsniveaus te inspireren en te verbinden met de steeds veranderende wereld om hen heen. Ze streven ernaar om een brug te slaan tussen de accountancy wereld en de samenleving, het vertrouwen in het vak te versterken en te bewaken, en een kader te bieden voor open dialoog en kennisdeling. En door het creëren van een inclusief platform waar iedereen kan leren, discussiëren en bijdragen, in staat zijn om het accountantsberoep voortdurend te innoveren en aan te passen aan de veranderende tijden.

In de podcast blikken ze terug en kijken vooruit met studenten, (ex)accountants, bestuurders, toezichthouders en iedereen met interesse.