Routebeschrijving

 

 

Algemene routebeschrijving:

Route per auto 

Het kantoor bevindt zich circa 400 meter vanaf afslag S109 (RAI) van de ringweg A10. 

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam:
Neem de afslag A4 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Amersfoort, afslag RAI, bij verkeerslichten rechtsaf en direct linksaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde. 

Vanuit de richting Utrecht:
Neem de A2 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Den Haag, afslag RAI, bij de verkeerslichten linksaf; op Europaboulevard bij de eerste verkeerslichten rechtsaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde. 

Vanuit

 de richting Haarlem/Alkmaar:
Neem de A9 richting Amstelveen, bij knooppunt Badhoevedorp de A4 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Amersfoort, afslag RA, bij verkeerslichten rechtsaf en direct linksaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde.  

Vanuit de richting Amersfoort:
Neem de A1 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Den Haag, afslag RAI, bij de verkeerslichten linksaf; op Europaboulevard bij de eerste verkeerslichten rechtsaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan aan de voorkant en zijkant van het NBA-pand. Hier geldt betaald parkeren van 09:00 uur tot 19:00 uur. De tarieven zijn:

  • Dagkaart € 18,00
  • Uurtarief € 3,00 

Op 3 minuten loopafstand is een Q-Parking.

Route per openbaar vervoer

Het pand ligt op loopafstand van het NS-station RAI. U verlaat het RAI-station aan de Buitenveldertkant, volgt de Europaboulevard, slaat rechtsaf de Boelelaan in en neemt vervolgens de tweede afslag rechts. U ziet het kantoor van de NBA aan uw rechterhand.