Contact en Route

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas, vlakbij de snelweg en NS-stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI. De receptie is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 7:30 uur tot 17:30 uur op 020 301 03 01.

I.v.m. de regels rondom het coronavirus is het kantoor van de NBA voorlopig beperkt en alleen op afspraak toegankelijk.

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor de economie en daarmee ook voor accountants, in alle denkbare functies. NBA HELPT wil leden helpen bij praktische vragen, ondersteuning en meer. Daarvoor heeft de NBA hulplijnen bij elkaar gezet. Alles hierover op NBA HELPT.  Hier vindt u ook de rechtstreekse telefoonnummers van de ingestelde hulplijnen.

Adres NBA

Bezoekadres:
Antonio Vivaldistraat 2
1083 HP Amsterdam

Postadres:
Postbus 7984
1008 AD Amsterdam

Telefoon: 020 301 0301
E-mailnba@nba.nl

In verband met de feestdagen is de NBA gesloten:

  • vrijdag 24 december 2021
  • vrijdag 31 december 2021

Pers

lukas-burgering-375x375.jpg
Lukas Burgering Woordvoerder NBA 020 30 10 255
voorthuisen-sarah-nienke-375x375.jpg
Sarah Nienke van Voorthuisen Manager Public Affairs 020-3010249

Boekhandel

Voor bestellingen NBA-publicaties:

Telefoon: 020 301 03 23
E-mail: boekhandel@nba.nl 
 

Vaktechniek

Telefoon: +31 20 3010340
E-mail: nba@nba.nl
Heeft u een vaktechnische vraag? Vul dan het formulier in.
 

Facturen

Heeft u een vraag of opmerking over een factuur? Neem dan contact op met de NBA via e-mail: inkoopfactuur@nba.nl.
 

Ledenadministratie

De ledenadministratie van de NBA is bereikbaar op e-mailadres: ledenadministratie@nba.nl en via telefoonnummer 020 30 10 200.

Opzeggen lidmaatschap NBA

Leden die zich willen laten doorhalen in het register richten een ondertekend schriftelijk verzoek tot uitschrijving aan de ledenadministratie van de NBA:

NBA
T.a.v. ledenadministratie
Postbus 7984
1008 AD Amsterdam

Adres- / functiewijzigingen

NBA-leden kunnen hun eigen gegevens wijzigen via MijnNBA.nl. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in (wanneer u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten, kunt u deze via een link op de inlogpagina opvragen). U klikt daarna rechtsboven op de link 'Mijn gegevens'. Hier kunt u zowel uw privé- als werkgegevens wijzigen.

Het is van belang dat u functiewijzigingen tijdig doorgeeft. 
 

Praktijkopleiding

De afdeling voor de Praktijkopleidingen van de NBA is bereikbaar op e-mailadres: praktijkopleiding@nba.nl en via telefoonnummer 020 30 10 440. Voor vragen kunt u ook kijken op onze FAQ-pagina.
 

Nieuwsbrief NBA en sociale media

Nieuwsbrieven op maat voor NBA-leden
U wilt natuurlijk beroepsinformatie ontvangen die precies bij u past. Daarom hebben we voor u als lid alvast deels uw profiel ingevuld. Sluiten we zo goed aan bij uw interesses en informatiebehoefte? Check voor de volledigheid uw profiel op MijnNBA.nl onder ‘Mijn gegevens’. 

Geen lid van de NBA?

Sociale media

Twitter
Volg ons Twitter-account @nbacc voor het laatste nieuws over onze activiteiten en vaktechnische informatie. Heeft u vragen? Webcare en helpdesk vaktechniek is via Twitter bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.  

LinkedIn
Voor informatie en artikelen over en vanuit de organisatie, volgt u de LinkedIn bedrijfspagina van de NBA

Wilt u met uw vakgenoten netwerken of discussiëren over bijvoorbeeld vaktechnische onderwerpen? Word dan lid van de NBA LinkedIn Group. Deze groep is toegankelijk voor NBA-leden en accountants in opleiding.

Logogebruik

Accountantspraktijken kunnen het NBA-logo gebruiken op hun (digitale) uitingen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, websites en nieuwsbrieven.

De afgelopen periode hebben leden gevraagd of ze het NBA-logo mogen gebruiken op uitingen van hun kantoor. Omdat kantoren geen lid zijn van de NBA is het logo daarom aangepast. Het logo geeft aan dat de accountant (werkzaam bij het kantoor), maar ook de zzp’er lid is van de NBA. Het aangepaste NBA-logo is te downloaden op MijnNBA.nl en mag alleen gebruikt worden door accountantspraktijken.

Sponsorbeleid NBA

De NBA is een publiekrechtelijke organisatie. Haar taken zijn in de wet verankerd en haar financiële middelen komen grotendeels uit door leden betaalde contributies. Met het oog hierop gaat de NBA niet in op verzoeken tot het sponsoren van organisaties of activiteiten.