Contact en Route

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants is gevestigd in het Pharos-gebouw in Hoofddorp.

De receptie is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 7.30 uur tot 17.30 uur.

Het telefoonnummer van de NBA is veranderd naar 088 4960 301. Ook alle andere telefoonnummers beginnen nu met 088 4960 xxx.

De NBA is gesloten op:

  • Eerste Kerstdag - Woensdag 25 december 2024
  • Tweede Kerstdag - Donderdag 26 december 2024

Sinds de start van de coronacrisis ondersteunt de NBA haar leden met NBA HELPT: een reeks actuele webinars, FAQ’s, nieuws en meer over de gevolgen van corona en steunmaatregelen als de NOW en de TVL. Via NBA HELPT vindt u alle relevante informatie. Heeft u suggesties om te helpen? Deel ze met ons via nba@nba.nl, dan leiden wij uw idee verder.

Adres NBA

Bezoekadres:
Mercuriusplein 3
2132 HA Hoofddorp

Postadres:
Postbus 242
2130 AE Hoofddorp

Telefoon: 088 4960 301
E-mailnba@nba.nl

Pers

Lukas Burgering (375x375)
Lukas Burgering Woordvoerder NBA 088 4960 255
SarahNienkevanVoorthuijsen_2022 (375x375)
Sarah Nienke van Voorthuisen Manager Public Affairs 088 4960 255

Boekhandel

Voor bestellingen NBA-publicaties:

Telefoon: 088 4960 323
E-mail: boekhandel@nba.nl 
 

Vaktechniek

Telefoon: 088 4960 340
E-mail: nba@nba.nl
Heeft u een vaktechnische vraag? Vul dan het formulier in.
 

Facturen

Heeft u een vraag of opmerking over een factuur? Neem dan contact op met de NBA via e-mail: inkoopfactuur@nba.nl.

Download onze richtlijnen voor het indienen van facturen bij de NBA.

Ledenadministratie

De ledenadministratie van de NBA is bereikbaar op e-mailadres: ledenadministratie@nba.nl en via telefoonnummer 088 4960 200.

Opzeggen lidmaatschap NBA

Leden die zich willen laten doorhalen in het register richten een ondertekend schriftelijk verzoek tot uitschrijving aan de ledenadministratie van de NBA:

NBA
T.a.v. ledenadministratie
Postbus 242
2130 AE Hoofddorp

Adres- / functiewijzigingen

NBA-leden kunnen hun eigen gegevens wijzigen via MijnNBA.nl. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in (wanneer u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten, kunt u deze via een link op de inlogpagina opvragen). U klikt daarna rechtsboven op de link 'Mijn gegevens'. Hier kunt u zowel uw privé- als werkgegevens wijzigen.

Het is van belang dat u functiewijzigingen tijdig doorgeeft. 
 

Praktijkopleiding

De afdeling voor de Praktijkopleidingen van de NBA is bereikbaar op e-mailadres: praktijkopleiding@nba.nl en via telefoonnummer 088 4960 440. Voor vragen kunt u ook kijken op onze FAQ-pagina.
 

Nieuwsbrief NBA en sociale media

Nieuwsbrieven op maat voor NBA-leden

U wilt natuurlijk beroepsinformatie ontvangen die precies bij u past. Daarom hebben we voor u als lid alvast deels uw profiel ingevuld. Sluiten we zo goed aan bij uw interesses en informatiebehoefte? Check voor de volledigheid uw profiel op MijnNBA.nl onder 'Mijn gegevens'.

Geen lid van de NBA?

LinkedIn en Twitter

Volg ons Twitter-account @nbacc of onze LinkedIn-pagina voor het laatste nieuws over onze activiteiten en vaktechnische informatie. Heeft u vragen? Voor webcare zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Logogebruik

Accountantspraktijken kunnen het NBA-logo gebruiken op hun (digitale) uitingen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, websites en nieuwsbrieven.

De afgelopen periode hebben leden gevraagd of ze het NBA-logo mogen gebruiken op uitingen van hun kantoor. Omdat kantoren geen lid zijn van de NBA is het logo daarom aangepast. Het logo geeft aan dat de accountant (werkzaam bij het kantoor), maar ook de zzp’er lid is van de NBA. Het aangepaste NBA-logo is te downloaden op MijnNBA.nl en mag alleen gebruikt worden door accountantspraktijken.

Sponsorbeleid NBA

De NBA is een publiekrechtelijke organisatie. Haar taken zijn in de wet verankerd en haar financiële middelen komen grotendeels uit door leden betaalde contributies. Met het oog hierop gaat de NBA niet in op verzoeken tot het sponsoren van organisaties of activiteiten.

Wet open overheid

Voor informatie over verzoeken op grond van de Wet open overheid en publieke informatie, kunt u contact opnemen met mr. A. (Arjen) Sukkel | 088 4960 284 | a.sukkel@nba.nl.

Woo-verzoeken