Contact en Route

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas, vlakbij de snelweg en NS-stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI. De receptie is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 7:30 uur tot 17:30 uur op 020 301 03 01.

I.v.m. de regels rondom het coronavirus is het kantoor van de NBA voorlopig beperkt en alleen op afspraak toegankelijk.

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor de economie en daarmee ook voor accountants, in alle denkbare functies. NBA HELPT wil leden helpen bij praktische vragen, ondersteuning en meer. Daarvoor heeft de NBA hulplijnen bij elkaar gezet. Alles hierover op NBA HELPT.  Hier vindt u ook de rechtstreekse telefoonnummers van de ingestelde hulplijnen.

Bezoekadres

Antonio Vivaldistraat 2
1083 HP Amsterdam

Telefoon: 020 301 0301
E-mailnba@nba.nl

 

Postadres

Postbus 7984
1008 AD Amsterdam

Pers

lukas-burgering-375x375.jpg
Lukas Burgering Woordvoerder NBA 020 30 10 255

Boekhandel

Voor bestellingen NBA-publicaties:

Telefoon: 020 301 03 23
E-mail: boekhandel@nba.nl

Vraag aan vaktechniek

Telefoon: +31 20 3010340
E-mail: nba@nba.nl
Heeft u een vaktechnische vraag? Vul dan het formulier in.

Facturen

Heeft u een vraag of opmerking over een factuur? Neem dan contact op met de NBA via e-mail: inkoopfactuur@nba.nl

Ledenadministratie

De ledenadministratie van de NBA is bereikbaar op e-mailadres: ledenadministratie@nba.nl en via telefoonnummer 020 30 10 200.

Opzeggen lidmaatschap NBA

Leden die zich willen laten doorhalen in het register richten een ondertekend schriftelijk verzoek tot uitschrijving aan de ledenadministratie van de NBA:

NBA
T.a.v. ledenadministratie
Postbus 7984
1008 AD Amsterdam

Adres- / functiewijzigingen

NBA-leden kunnen hun eigen gegevens wijzigen via MijnNBA.nl. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in (wanneer u uw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten, kunt u deze via een link op de inlogpagina opvragen). U klikt daarna rechtsboven op de link 'Mijn gegevens'. Hier kunt u zowel uw privé- als werkgegevens wijzigen.

Het is van belang dat u functiewijzigingen tijdig doorgeeft. 

Logogebruik

Accountantspraktijken kunnen het NBA-logo gebruiken op hun (digitale) uitingen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, websites en nieuwsbrieven.

De afgelopen periode hebben leden gevraagd of ze het NBA-logo mogen gebruiken op uitingen van hun kantoor. Omdat kantoren geen lid zijn van de NBA is het logo daarom aangepast. Het logo geeft aan dat de accountant (werkzaam bij het kantoor), maar ook de zzp’er lid is van de NBA. Het aangepaste NBA-logo is te downloaden op MijnNBA.nl en mag alleen gebruikt worden door accountantspraktijken.

Sponsorbeleid NBA

De NBA is een publiekrechtelijke organisatie. Haar taken zijn in de wet verankerd en haar financiële middelen komen grotendeels uit door leden betaalde contributies. Met het oog hierop gaat de NBA niet in op verzoeken tot het sponsoren van organisaties of activiteiten.