Maya Mungra RA

Huidige functie

Maya Mungra is werkzaam als adviseur op het gebied van financial inclusion, risk management, internal audit en corporate governance. Hiernaast vervult zij een aantal commissariaten bij financiële ondernemingen en internationale ngo’s voor microfinanciering, gezondheidszorg, mensenrechten en armoedebestrijding.

Overige werkervaring

Maya startte haar carrière midden jaren negentig bij EY financial services. Hierna vervulde zij diverse senior managementfuncties binnen de financiële sector, onder meer bij Group Audit van ABN Amro Bank en ASR Nederland. De afgelopen jaren heeft Maya als adviseur en commissaris gewerkt in verschillende landen, zowel voor bedrijven met een goed als met een minder goed ontwikkelde risicocultuur, onder meer in het Verenigd Koninkrijk, Suriname en Duitsland.

Afsluitend

Als vertrouwenspersoon hoopt Maya een solide sparringpartner voor beroepsgenoten te zijn wanneer zij voor integriteitsdilemma’s komen te staan. In een open en constructief gesprek kan zij ertoe bijdragen dat de gesprekspartner in staat is om de juiste en verantwoorde keuzes te maken en beslissingen te nemen.