In de tool kunnen taken toebedeeld worden aan medewerkers van het kantoor. Gebruikers van de tool krijgen meldingen over de aankomende deadlines van de taken, zodat compliance regelmatige op de agenda van het kantoor staat. 


Doelstelling behaald

De aanmeldingen overtreffen ruimschoots de verwachtingen! Doelstelling was dat minimaal 25% van de doelgroep (circa 1.600 kantoren met maximaal 5 accountants in dienst) zich zou aanmelden voor de tool. Inmiddels zijn er bijna 400 gebruikers en daarmee is, twee maanden na de lancering, het doel voor dit jaar al bijna behaald. 


FAQ’s

Om gebruikers wegwijs te maken met de toepassing en de inrichting van COMPact vond op 6 februari 2024 een webinar plaats. Als je het webinar niet hebt kunnen bijwonen of nog een keer wil terugkijken, dan kun je het terugkijken op de NBA COMPact pagina. Hier vind je ook meer informatie over de tool en kun je je als kantoor aanmelden. Inmiddels zijn ook de meest gestelde vragen die wij de afgelopen perioden hebben ontvangen toegevoegd aan de pagina.