Op 11 december 2023 treden Annique van der Ha en Jeroen Brak af als LOA-bestuursleden vanwege het aflopen van de zittingstermijnen. Jan Rijken en Brigitte Zwartjes-Kallenbach worden door het ledengroepbestuur voorgedragen als bestuurslid.

Jan Rijken heeft ruime ervaring als mkb-ccountant in de samenstelpraktijk en is sinds 2019 vennoot bij VDGC accountants en belastingadviseurs te Zeist. Binnen de NBA was hij o.m. actief als NBA-ambassadeur en lid van de Commissie MKB. Momenteel is hij lid van de Signaleringsraad en is hij toetser.

Brigitte Zwartjes-Kallenbach is sinds 2004 werkzaam in de accountancypraktijk. Ze heeft bij diverse accountantsorganisaties gewerkt en is sinds 2016 werkzaam bij BDO als Senior Manager. Daar werkt ze vnl. voor grote (inter)nationale ondernemingen en houdt zich bezig met vaktechniek. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de opleiding van de beginnende assistenten.

Wanneer Jan Rijken wordt verkozen tot LOA-bestuurslid, wordt hij per 11 december a.s. de vertegenwoordiger van het LOA-bestuur in het NBA-bestuur.

Digitaal stemmen

Omdat de ledenvergadering online plaatsvindt, is besloten dat LOA-leden hun stem kunnen uitbrengen in de periode van 2 tot en met 7 november 2023. De uitslag van de stemmingen wordt bekend gemaakt tijdens de ledengroepvergadering op 9 november.

Aanmelding

U kunt zich hier aanmelden voor de ledengroepvergadering en/of deelname aan de digitale verkiezingen. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Informatie en vragen

Voor vragen over de organisatie van de ledengroepvergadering en het aanmelden kunt u terecht bij de afdeling Evenementen van de NBA via 088 496 0239 of per mail evenementen@nba.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de ledengroepvergadering kunt u terecht bij de secretaris van de Ledengroep Openbaar Accountants, Fred de Vries via f.devries@nba.nl. Of bij Rob Heinsbroek via r.heinsbroek@nba.nl.

Vergaderstukken