Login of meld je aan voor de NBA Community

Ook als niet NBA-lid ben je welkom op onze community. Je kunt je dan aanmelden als gast

Aanmelden en inloggen voor NBA-leden

Ontmoet vakgenoten, werk samen aan projecten en deel jouw kennis

De NBA community is dé plek voor leden van de NBA en stakeholders uit de maatschappij om samen te werken, kennis te delen en elkaar te vinden op onderwerp of interesse. In verschillende communities komen leden zowel on- als offline samen om elkaar te helpen.

 

De wijsheid zit in de groep

Het idee achter de NBA Community is om de kennis te benutten van alle leden, want de wijsheid zit in de groep. Lang niet alles valt binnen jouw expertisegebied valt of is even interessant. Daarom hebben we groepen gericht over uiteenlopende onderwerpen. Door lid te worden van een community krijg je meer verdiepende informatie, kun je een vraag stellen of in gesprek gaan met vakgenoten die meer over het onderwerp weten.

Ontmoet online andere leden en deel jouw kennis!

De NBA faciliteert met het online platform leden die elkaar willen vinden op expertise en kennis. Op het community platform vind je niet alleen NBA-leden maar ook gasten zijn welkom. De wijsheid zit tenslotte in de groep! 

Online gaan leden met elkaar in gesprek en delen hun kennis. Dit kan gaan over je dagelijkse werkzaamheden, iets wat in het nieuws is of interessante kennis die jij wilt delen met anderen. 

Op de NBA Community zijn meerdere groepen te vinden. Door lid te worden van een community groep krijg je meer verdiepende informatie, kun je een vraag stellen of in gesprek gaan met vakgenoten die meer over het onderwerp weten en zie je welke bijeenkomsten er in jouw buurt zijn.

Geen lid van de NBA maar toch online meepraten? Dat kan!

Op de onze online community zijn ook niet-NBA-leden welkom. Want ook als je nog bezig bent met je opleiding of in de accountancysector werkt maar geen accountant bent kan jouw kennis interessant zijn voor anderen. 

Als gast kun je je aanmelden voor 1 of meerdere van onze groepen. Dit kun je doen via het aanmeldformulier. Nadat wij je verzoek hebben gecontroleerd ontvang je een uitnodiging om je account aan te maken. 

 

Praat als gast mee op de community

Aanmelden als gast

Download de NBApp

Het communityplatform van de NBA kent ook een app-versie. De app-versie heeft als voordeel dat je ook onderweg makkelijk op de hoogte blijft via je smartphone. De chatfunctie is inmiddels zoveel verbeterd dat het op whatsapp gaat lijken. Zo kun je makkelijk een samenwerkgroep maken en met elkaar chatten over een bepaald onderwerp.

Belangrijk: registreer je eerst op het platform en maak je profiel aan voor je de app download. 

 

Login of meld je aan voor de NBA Community

Ook als niet NBA-lid ben je welkom op onze community. Je kunt je dan aanmelden als gast

Aanmelden en inloggen voor NBA-leden

Heb je een vraag over de NBA community? Neem contact op met:

Hans Prikken