BusySeasonTalks Seizoensfinale

event-busy-season-1795x800.jpg

Datum: Donderdag 1 juli 2021 van 19.45 - 22.15 uur
Locatie: Online, live!

Na twintig edities organiseren hosts Arif Dursun en Hakan Koçak op 1 juli een live online seizoensfinale! Ook nu maken we alles bespreekbaar, maar dan luchtig. We praten over thema’s als de toekomst van het beroep en je kwetsbaar durven opstellen in je werk. Daarover praten beide hosts met hun gasten live in de huiskamer, geholpen door hun vaste sidekicks Aleks Kayhan en Arnout van Kempen. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en muziek.

Programma

19.45 uur - De deuren zijn open

De deuren van de huiskamer zijn geopend. Kijk live mee naar de laatste voorbereidingen voordat de seizoensfinale ècht begint!

20.00 uur - Future of Audit

In de huiskamer van het BusySeasonTalks clubhuis gaan hosts Arif en Hakan op hun karakteristieke wijze in gesprek met onder andere Marc Hogeboom en Daniëlle de Jongh.

20.45 uur - Even bijtanken

Wat ruimte voor bezinning en een mogelijkheid om de glazen weer snel te vullen. Maar haast je wel, want we blijven gewoon live!

21.00 uur - De kracht van kwetsbaarheid

Het is eng en ook moeilijk om je kwetsbaar op te stellen. Hosts Hakan en Wendy gaan het gesprek aan met onder andere Fou-Khan Tsang en Aleks Kayhan.

21.45 uur - De Afterparty

Het seizoen wordt tijdens De Afterparty in stijl afgesloten met een heuse pubquiz, met inbreng van de gasten van vanavond. Alle kijkers kunnen deelnemen en kans maken op de titel ‘BusySeasonTalks Pubquiz Winnaar 2021’.

22.15 uur - Einde

Hosts

hakan-kocak-375x375.jpg
Hakan Koçak

Hakan Koçak is Manager Risk Assurance bij PwC en doceert aan Nyenrode Business University. Samen met Arif is hij initiatiefnemer van de BusySeasonTalks op Clubhouse.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

arif-dursun-375x375.jpg
Arif Dursun

Arif Dursun is assistent manager Audit bij KPMG. Daarnaast doceert hij het vak Audit aan de Vrije Universiteit. Na leuke ervaringen op Clubhouse als gebruiker besloot hij samen met Hakan de BusySeasonTalks op te zetten.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

wendy-groot-375x375.jpg
Wendy Groot

Wendy Groot werkt als manager bij PwC. Daarnaast onderzoekt ze als externe PhD kandidaat bij de VU de gedragsaspecten in de audit. Wendy is als host en sidekick zeer actief betrokken bij de BusySeasonTalks.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

aleks-kayhan-375x375.jpg
Aleks Kayhan

Aleks Kayhan is partner bij EY en doceert aan de VU. Hij treedt regelmatig op als host en verzorgt de muzikale omlijsting van de BusySeasonTalks.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

arnout-van-kempen-375x375.jpg
Arnout van Kempen

Arnout van Kempen is zelfstandig compliance professional en geldt als de nestor van de BusySeasonTalks.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

heijkoop-gerrit-spreker-375x375.jpg
Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop, bekend van de NBA Helpt webinars, is een ervaren online moderator en presentator. Tijdens deze bijzondere edite van BusySeasonTalks begeleidt Mr. Red Sneakers de interactie tussen kijkers en gasten. 
Bekijk LinkedIn-pagina » 

Gasten

marc-hogeboom-375x375.jpg
Marc Hogeboom

Voor Marc Hogeboom, Head of Assurance bij KPMG, is de kwaliteit van de audit een topprioriteit.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

danielle-de-jongh-375x375.jpg
Daniëlle de Jongh

Daniëlle de Jongh is senior assistant Audit bij Baker Tilly en voorzitter van de Vereniging van Accountancy Studenten.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

fou-khan-tsang-375x375.jpg
Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang is voorzitter bij de raad van bestuur bij Alfa Accountants en Adviseurs. Hij kijkt graag over de grenzen van het beroep heen, en gaat een inhoudelijke discussie niet uit de weg.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

wismeijer-andreas-busy-season-talks-375x375.jpg
Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer is psycholoog en onderzoeker. Zijn passie is het begrijpen van menseljik gedrag. Onderwerpen waar hij zich in heeft gespecialiseerd zijn onder andere de psychologie van geheimen, fraude, financiële psychologie, persoonlijkheid  en de psychologie van een goede werk/privébalans.
Bekijk LinkedIn-pagina »

tabarki-farid-busy-season-375x375.jpg
Farid Tabarki

Farid Tabarki is de oprichter van Studio Zeitgeist. Hij doet sinds 2000 onderzoek naar de (Europese) tijdgeest waar vele organisaties in zowel de publieke als de private sector hun voordeel mee hebben gedaan.
Bekijk LinkedIn-pagina »

omar-el-messaoudi-375x375.jpg
Omar El Messaoudi

Omar El Messaoudi is zelfstandig gevestigd Registeraccountant, bestuurslid van NBA Young Profs en vaste columninst van accountant.nl.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

Ferry tekent

ferry-tekent-logo-375x375.jpg
Ferry Timp

Ferry Timp, de Tekenende Accountant, maakt (bijna) iedere week een visueel verslag van de BusySeasonTalks op Clubhouse.

Bekijk hieronder de tekeningen uit voorgaande edities van BusySeasonTalks.

Klik op de beelden om een vergrote versie in een nieuw tabblad te openen.