BusySeasonTalks Seizoensfinale 1 Juni 2023

Ook het derde seizoen van de BusySeasonTalks sluiten we af met een spetterende seizoensfinale. Niet op Clubhouse maar live vanuit onze huiskamer gaan we in gesprek met spraakmakende gasten over interessante thema’s als spiritualiteit op de werkvloer, het bouwen van goede teams en technologie

Eén ding is zeker: ook nu maken we alles bespreekbaar, maar dan luchtig. We delen ervaringen, tips en leuke verhalen. We blikken terug en kijken vooruit met studenten, (ex)accountants, toezichthouders en iedereen met interesse.

Noteer deze datum vast in je agenda, nodig al je vrienden en collega’s uit om er ook bij te zijn en we zien elkaar dan online.

Bekijk hier de Busy Seasonstalks seizoensfinale terug van donderdag 1 juni 2023

Programma

18.45 uur - De (virtuele) deur van de huiskamer is geopend!

Presentator Gerrit Heijkoop gaat in gesprek met founding fathers van de BusySeasonTalks Arif Dursun en Hakan Koçak terwijl Aleks Kayhan zijn gitaar vast pakt. Met welk nummer opent hij deze keer?

19.00 uur - AI-gedreven verandering: de nieuwe horizon van technologie binnen de Accountancy

In deze eerste sessie van de avond over Technologie gaan hosts Mitchell de Caluwe en Tristan X. Brinkert met hun gasten Ikram Vesters-Rhioui, Patrick Gabriels en Joris Joppe in gesprek over de toepassingsmogelijkheden van voornamelijk Large language models (agents) en Artificial Intelligence. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de toekomst van het accountantsberoep? Vind het antwoord op deze vraag, en meer, tijdens dit bruisende gesprek in de huiskamer van de accountant!

19.45 uur - Intermezzo door Mucahit en Aleks Kayhan

20.00 uur - Sessie 2: Teambuilding

Hosts: Leo Veldhuizen en Lotte van Mierlo hosten deze sessie over teambuilding en van het verleggen van (team)grenzen. Hun gasten Madelein Meppelink, Frans Erkelens en Bas van Veen geven inzichten over hoe teamwork, veerkracht en vertrouwen elkaar beïnvloeden en hoe we als accountants deze elementen (verder) kunnen ontwikkelen.

20:45 uur What's new: nieuwsupdate door Marc Schweppe

21.00 uur - Sessie 3: Spiritualiteit

Hosts Tulay Dilsiz en Charlie Groen gaan in gesprek met Ruben van Zwieten en Arnout van Kempen over spiritualiteit op de werkvloer.

21.45 uur - Afsluiting

22:00 Einde


Hosts

hakan kocak.jpg
Hakan Koçak Manager Risk Assurance bij PwC

Hakan Koçak is samen met Arif initiatiefnemer van de BusySeasonTalks op Clubhouse. Deze zijn inmiddels ook te beluisteren op vele podcast kanalen.

Arif Dursun.jpg
Arif Dursun Manager Audit bij KPMG

Arif Dursun is founder van Nest Accountants Academie. Na leuke ervaringen op Clubhouse als gebruiker besloot hij samen met Hakan de podcast BusySeasonTalks op te zetten.

tulay dilsiz.jpg
Tülay Dilsiz – Gedik Manager Sustainability Reporting bij Deloitte

Tülay is Manager Sustainability Reporting bij Deloitte en docent aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds kort is zij host van BusySeasonTalks. Haar hart klopt sneller van ESG gerelateerde onderwerpen, en in het bijzonder als het gaat om de sociale aspecten daarvan. 

Bekijk LinkedIn-pagina »

Mitchell de caluwe.jpg
Mitchell de Caluwe Manager Assurance & Public Policy bij EY

Mitchell wordt enthousiast van alles wat nieuw is en zoekt zijn kennis vaak buiten de wereld van accountants.

Foto Aleks Kayhan4.jpeg
Aleks Kayhan Partner bij EY

Aleks treedt regelmatig op als host en verzorgt de muzikale omlijsting van de BusySeasonTalks seizoensfinale. Welk nummer zal hij deze avond spelen?

TRISTANBRINKERT (2).jpg
Tristan Brinkert Thesis Intern Audit bij EY

Recentelijk hostte Tristan over Internal Auditors en Accountants in Business. Daarnaast is hij onze chef TikTok.

Lotte van Mierlo.jpg
Lotte van Mierlo Senior Assistant bij BDO

Lotte heeft een passie voor het accountantsberoep en een passie voor duurzaamheid.

Charlie Groen.png
Charlie Groen Praktisch filosoof bij PwC Assurance

Charlie Groen verzorgt de filosofische rubriek van de BusySeasonTalks. Het is haar missie om de filosoof in elke accountant te zien.

Leo Veldhuizen 2022 (200x200)
Leo Veldhuizen Manager Audit bij Moore MTH

Leo Veldhuizen is Audit manager bij Moore MTH. Als accountant, maar ook als scheidsrechter, coach en fotograaf heeft hij een boven gemiddelde interesse in het gedrag en de ontwikkeling van mensen.

Mucahit Cavdar.jpg
Mücahit Cavdar Senior Associate Audit & Assurance

Mücahit is Senior Associate Audit & Assurance FS bij PwC en host bij BusySeasonTalks. Hij heeft een passie voor Financial Services en de economie in het algemeen. Daarnaast bespreekt hij graag, met BusySeasonTalks, de actualiteiten in de Accountancy.

Online presentator

Gerrit Heijkoop (474x474)
Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop, bekend van de NBA helpt webinars, is een ervaren online moderator en presentator. Tijdens deze bijzondere editie van BusySeasonTalks begeleidt Mr. Red Sneakers de interactie tussen kijkers en gasten.

Bekijk LinkedIn-pagina » 

Gasten

Frans Erkelensnieuw.jpg
Frans Erkelens Luitenant-Kolonel

Frans is een analytisch, besluitvaardig en initiatiefrijk Officier. In zijn functie is het belangrijk om resultaatgericht en nauwkeurig te plannen en te organiseren. Een Officier die zijn verantwoordelijkheid accepteert, pakt en draagt, die leidinggeven in zijn DNA heeft zitten en vanuit deze competenties de moed heeft om, eerlijk en transparant, verantwoording af te leggen aan zijn lagere en hogere niveaus. Wat kunnen accountants van hem leren?

Arnout van Kempen (375x375)
Arnout van Kempen Zelfstandig compliance professional

Arnout van Kempen is zelfstandig compliance professional en is vaste vriend van de show.

Marc Schweppe (375x375)
Marc Schweppe Coördinator Media NBA en Hoofdredacteur Accountant.nl

Marc is hoofdredacteur van Accountant en Accountant.nl en razende reporter van BusySeasonTalks. Ook tijdens de seizoensfinale brengt hij ons weer op de hoogte van spraakmakend nieuws.

Patrick Gabriels.jpg
Patrick Gabriels Managing Partner Assurance bij EY Nederland

Binnen EY focust hij zich op de digitalisering van de accountantspraktijk en bredere innovaties binnen de organisatie. Daarnaast hielp hij ook tech startups bij het bereiken van hun groeiambities. Hoe ziet hij de adoptie van nieuwe technologieën binnen het accountantsberoep?  

BASVANVEEN.jpg
Bas van Veen Partner bij BDO

Hoe creëer je een creatief team die intrinsiek gemotiveerd is om een topprestatie te leveren? Bas levert zelf ook topprestaties met sporten. Bas heeft in 2021 de zware en extreme Marathon des Sables uitgelopen in de Sahara van Marokko. Tijdens deze marathon werd Bas geconfronteerd met de mentale kant van presteren. Veerkracht tonen, opstaan en weer doorgaan. 

Ikram_ProfleFoto4kant.jpg
Ikram Vesters-Rhioui Chief Product Officer bij Neople

Neople is een onderneming waar de digitale (AI) collega van de toekomst wordt ontwikkeld. Ikram studeerde Business Administration and Management aan Tilburg University en is bij Neople als product-expert verantwoordelijk voor het bouwen van een platform waar mensen van houden.

Poppe, joris.jpg
Joris Poppe Register Accountant en Managing Director bij Visionplanner

Joris zijn hart gaat sneller kloppen van data-analyse en heeft een gedeelde liefde voor technologie en accountancy. Bij Visionplanner is Joris verantwoordelijk voor Business Development en is hij betrokken bij product management. 

140904_9552 (2).jpg
Ruben van Zwieten Predikant en oprichter van De Nieuwe Poort

Ruben is predikant en oprichter van De Nieuwe Poort, huizen voor ontmoeting en inspiratie o.a. op de Zuidas in Amsterdam.

meppelink_marjolein_375x375.jpg
Madelein Meppelink Voormalig Olympisch Beach Volleybalster
Gerko Tempelman Filosoof en theoloog

Gerko is filosoof en theoloog en altijd geïnteresseerd in mensen die vreemder zijn dan hij. Hij doceert en schrijft over filosofie, religie en ideeëngeschiedenis.