Terugkijken: BusySeasonTalks Seizoensfinale 2 Juni 2022

Ook het tweede seizoen van de bekende BusySeasonTalks op Clubhouse werd afgesloten met een speciale editie: een live – online – seizoensfinale.

Niet op Clubhouse deze keer maar live vanuit onze huiskamer gingen we in gesprek met spraakmakende gasten over belangrijke thema’s als duurzaamheid, kansengelijkheid en in contact staan met de samenleving.
 
Een ding is zeker: we maakten alles bespreekbaar, maar dan luchtig. We deelden ervaringen, tips en leuke verhalen. We blikten terug en keken vooruit met studenten, (ex)accountants, toezichthouders en iedereen met interesse.

Programma

18.45 uur - De (virtuele) deur van de huiskamer is geopend!

Presentator Gerrit Heijkoop gaat in gesprek met founding fathers van de BusySeasonTalks Arif Dursun en Hakan Koçak terwijl Aleks Kayhan zijn gitaar vast pakt. Met welk nummer opent hij deze keer?

19.00 uur - Kansengelijkheid en privileges

Hosts Charlie Groen en Mitchell de Caluwe gaan in gesprek met Natacha Harlequin, Joris Luyendijk en Arnout van Kempen.

19.45 uur - Even bijtanken

Even bijtanken: reflectie door Margreeth Kloppenburgh en muziek van Aleks Kayhan.

20.00 uur - In contact met de samenleving

Hosts Antje Kuilboer-Noorman en Leo Veldhuizen in gesprek met Agnes Koops, Tjalling Tiemstra en Avinash Nandram.

20:45 What's new: nieuwsupdate door Marc Schweppe

21.00 uur - ESG op weg naar een betere wereld

Hosts Tulay Dilsiz en Aleks Kayhan gaan in gesprek met Jeroen Smit, Michel Scholte en Fouk Tsang.

21.45 uur - Afterparty

22:00 Einde


Hosts

Hakan Kocak 2 (375x375)
Hakan Koçak

Hakan Koçak is Manager Risk Assurance bij PwC. Samen met Arif is hij initiatiefnemer van de Busy Season Talks op Clubhouse.

Bekijk LinkedIn-pagina » 

Arif Dursun 2 (375x375)
Arif Dursun

Arif Dursun is manager Audit bij KPMG en docent aan de Vrije Universiteit. Na leuke ervaringen op Clubhouse als gebruiker besloot hij samen met Hakan de BusySeasonTalks op te zetten.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Tulay Dilsiz Gedik 2022 (200x200)
Tülay Dilsiz – Gedik Manager Sustainability Reporting bij Deloitte

Tülay is Manager Sustainability Reporting bij Deloitte en docent aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds kort is zij host van Busy Season Talks. Haar hart klopt sneller van ESG gerelateerde onderwerpen, en in het bijzonder als het gaat om de sociale aspecten daarvan. 

Bekijk LinkedIn-pagina »

Mitchell de Caluwe (200x200)
Mitchell de Caluwe

Mitchell is manager Assurance en werkzaam op de Public Policy afdeling bij EY. Recent besprak hij als BST host de toepassing van ‘soft controls’ in het accountantsvak.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Charlie G. Groen (375x375)
Charlie Groen

Charlie is senior medewerker filosofie en doelstelling bij PwC. Naast het bieden van de noodzakelijke dosis filosofie en ethiek blijven inclusiviteit en diversiteit niet onbesproken.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Leo Veldhuizen 2022 (200x200)
Leo Veldhuizen Manager Audit bij Moore MTH

Leo Veldhuizen is Audit manager bij Moore MTH. Als accountant, maar ook als scheidsrechter, coach en fotograaf heeft hij een boven gemiddelde interesse in het gedrag en de ontwikkeling van mensen.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Wendy Groot (375x375)
Wendy Groot

Wendy Groot werkt als manager bij PwC. Daarnaast onderzoekt ze als externe PhD kandidaat bij de VU de gedragsaspecten in de audit. Wendy is als host en heel actief betrokken bij de BusySeasonTalks.

Bekijk LinkedIn-pagina » 

Aleks Kayhan 2 (375x375)
Aleks Kayhan

Aleks Kayhan is partner bij EY. Hij treedt regelmatig op als host en verzorgt de muzikale omlijsting van de BusySeasonTalks seizoensfinale. Welk nummer zal hij deze avond spelen?

Bekijk LinkedIn-pagina » 

Online presentator

Gerrit Heijkoop (474x474)
Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop, bekend van de NBA helpt webinars, is een ervaren online moderator en presentator. Tijdens deze bijzondere editie van Busy Season Talks begeleidt Mr. Red Sneakers de interactie tussen kijkers en gasten.

Bekijk LinkedIn-pagina » 

Gasten

Joris Luyendijk
Joris Luyendijk

Joris is schrijver, journalist en antropoloog. In zijn nieuwe boek De zeven vinkjes onderzoekt hij de heerschappij van mannen zoals hijzelf.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Natacha Harlequin

Zij is een procesleeuwin, die voor geen tijger opzij gaat. Haar ervaring strekt zich mede uit tot terrorismezaken en politiek gerelateerde delicten. Zij bijt zich vast in grote zaken, maar ook bescheidener zaken behandelt zij met alle aandacht, vechtlust en humor. Haar wijze van bevragen van getuigen in strafzaken is onorthodox en effectief.

jeroen-smit.jpg
Jeroen Smit

Jeroen Smit is onder meer auteur van ‘Het Grote Gevecht’ en gaat graag in gesprek met grote bedrijven hoe zij de planeet gaan redden.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Agnes Koops-Aukes (300x300)
Agnes Koops-Aukes

Agnes is lid van de raad van bestuur van PwC Nederland en voorzitter van PwC Accountants. Zij is dagelijks in gesprek met collega’s om het werk beter, relevanter, consistenter en leuker te maken.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Tjalling Tiemstra.jpg
Tjalling Tiemstra

Hij staat al jaren aan de top van het commissarissenlandschap. Tiemstra studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Groningen en Accountancy aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Momenteel is hij actief in diverse toezichthoudende, bestuurlijke en adviserende functies. Daarvoor heeft hij 22 jaar bij Unilver gewerkt.

Michel Scholte-True Price.jpg
Michel Scholte

Minister van de Nieuwe Economie en mede-oprichter en director van het True Price en Impact Institute. Michel zet zit in voor de transitie van een financiële economie naar een impact economie.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Avinash Nandram (375x375)
Avinash Nandram

Avinash maakt onderdeel uit van het management-directieteam bij de Auditdienst Rijk, en staat bekend als enthousiaste ambassadeur van het Ministerie van Financiën en het accountancy vak. Ook in zijn vrije tijd slaagt hij er in om als drone-piloot nieuwe perspectieven te vinden..

Bekijk LinkedIn-pagina »

Arnout van Kempen (375x375)
Arnout van Kempen

Arnout van Kempen is zelfstandig compliance professional en is vaste vriend van de show.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Margreeth Kloppenburg (375x375)
Margreeth Kloppenburg

Integriteit in de professionele praktijk én het leveren van goed werk, dat zijn de aandachtsgebieden van Margreeth. Met scherpe blik verzorgt zij een reflectie op één van de thema’s.

Bekijk LinkedIn-pagina » 

Fou-Khan Tsang 3 (375x375)
Fou-Khan Tsang

Fouk is voorzitter van de Raad van bestuur van Alfa Accountants en Adviseurs. Duurzaamheid en innovatie, dat is waar hij voor gaat. Hij is boegbeeld van de groene brigade van de NBA.

Bekijk LinkedIn-pagina »


Marc Schweppe (375x375)
Marc Schweppe

Marc is hoofdredacteur van Accountant en Accountant.nl en razende reporter van BusySeasonTalks. Ook tijdens de seizoensfinale brengt hij ons weer op de hoogte van spraakmakend nieuws.

Bekijk LinkedIn-pagina »

Ferry tekent logo (375x375)
Ferry Timp

Ferry Timp, de Tekenende Accountant, maakt (bijna) iedere week een visueel verslag van de BusySeasonTalks op Clubhouse.

Bekijk LinkedIn-pagina »