Slotevenement Springlevend!

Op 24 november (15:30 – 17:00 uur) tijdens het slotevenement van de Springlevend serie, getiteld ‘Impact’, staan we uitgebreid stil bij de maatschappelijke relevantie van het beroep. 

Om het webinar te starten klik op de play-knop. Gebeurt er niets? Vernieuw de pagina door op F5 te klikken of door opnieuw op de link in de mail te klikken. Wilt u de livestream fullscreen (volledig scherm) bekijken? Klik dan op het vierkante icoontje rechtsonder in de video naast YouTube. 

Vraag stellen? Gebruik Slido.

Open deze interactie box op uw mobiel, tablet of tweede scherm. Gebruik daarvoor de link: https://app.sli.do/event/h0fkf3td 

Of op uw eigen apparaat:

  1. Open uw webbrowser
  2. Surf naar Slido.com
  3. Login met eventcode: springlevend4

Of scan de QR code hieronder:

 

 

 

 


PE

Aan het webinar is 1 PE-uur toegekend.

PE-website_0053_PE-1_logo.jpg

 

 

Voorwaarden voor het toekennen van PE aan dit webinar is dat:

  1. U zich vooraf heeft aangemeld
  2. U het webinar live volgt. 

Tijdens het webinar wordt op 2 momenten een controlewoord uitgesproken door de dagvoorzitter.

Schrijft u dit woord op zodat u deze onthoudt. Meteen na afloop van het webinar ontvangt u van ons een mail waarin u deze 2 woorden kunt invullen. Deze dient u uiterlijk vrijdag 27 november ingevuld te hebben. Als u beide antwoorden juist heeft ingevuld, ontvangt u binnen 4 weken van ons uw PE-certificaat ten behoeve van uw PE-registratie.
(voor de goede orde: u heeft hier Slido dus niet voor nodig zoals u wellicht bij de vorige webinars van ons gewend bent)

 

Ondervindt u technische problemen?

Ondervindt u problemen? Kijk dan of een van deze oplossingen werkt:

  1. Als u niet Google Chrome als browser gebruikt, probeer dan over te schakelen naar Google Chrome. Heeft u problemen terwijl u met Google Chrome werkt, probeer het dan eens in een andere browser.
  2. Check of u genoeg bandbreedte hebt op www.speedtest.net. U moet minimaal 5MB/sec downloadsnelheid hebben.
  3. Heeft u geen geluid? Kijk dan of het geluid van uw pc of laptop aan staat. Kijk ook of het geluid van het webinar niet op ‘mute’ staat.
  4. Ondervindt u nog steeds problemen, stuur dan een mail naar webredactie@nba.nl. Wij nemen de input mee om de dienst te verbeteren.

Springlevend

Meer informatie over Springlevend vindt u op de Springlevend pagina.