Terugblik MKB: Balanceren & Laveren

De levensvatbaarheid van veel mkb-bedrijven staat onder druk en de afhankelijkheid van tijdelijke regelingen als de NOW is groot. Hoe ziet de toekomst voor het MKB er uit? Op welke manier zal de afhandeling van de NOW verlopen en wat vraagt dat van u? Welke rol kunt u als mkb-accountant nu en in de toekomst pakken?

Daar gingen we op 11 november dieper op in. Dat deden we onder leiding van Simone van Trier met econoom Mathijs Bouman, Steef Visser RA, Peter Niesink, Anja Bast RA en Denyse Davelaar RA.
 

Podcast met Steef Visser RA

Vitamine A-host Sven Budding ging in een podcast in gesprek met Steef Visser RA over de rol van de accountant in de mkb-praktijk. Die is zeker in coronatijd een uitdaging.

Springlevend: Veel aanmeldingen voor mkb-webinar

Ruim elfhonderd belangstellenden namen deel aan het online webinar 'MKB: Balanceren & Laveren'; het tweede webinar in het kader van het NBA-jubileumprogramma 'Springlevend'.

Tijdens het webinar op 11 november werd nader ingegaan op de rol van de accountant als adviseur en sparringpartner voor het mkb. Daarbij ging het ook over de levensvatbaarheid van mkb-bedrijven als gevolg van de coronacrisis. Hoe ziet de toekomst voor het mkb er uit en wat vraagt dat van de accountant?

Terugkijken webinar