Elektronische leeromgeving ELO

De stagebureaus werken met de Elektronische Leeromgeving (ELO). Hier houd je je voortgang bij door je persoonlijk ontwikkelingsplan en je essays te plaatsen. Zo bouw je je digitale dossier op. De ELO geeft per email meldingen wanneer het tijd is om je rapportages in te leveren, als je ontwikkelingsplan of essay akkoord is, of als je aanpassingen moet maken aan je ontwikkelingsplan.

Toegang praktijkopleiding AA
Wanneer je je bij de NBA hebt aangemeld voor de praktijkopleiding AA en je bent toegelaten, ontvang je login gegevens voor de ELO. Het wachtwoord en de login zijn strikt persoonlijk. In de ELO zijn handleidingen beschikbaar voor zowel gebruikers (trainees, praktijkbegeleiders en beoordelaars) als de beheerders van de stagebureaus.

Technische of inlogproblemen?
Heb je technische vragen over de ELO of inlogproblemen? Neem dan contact op met mw. M. Baas van de afdeling Educatie en Praktijkopleidingen van de NBA. Dat kan telefonisch via: 020-3010440 of per e-mail: praktijkopleiding@nba.nl
Kijk ook op de pagina 'Veelgestelde vragen ELO' »

Als er veranderingen voor jouw praktijkopleiding zijn, geef dat dan tijdig aan bij jouw stagebureau. Volg je de praktijkopleiding via het NBA stagebureau? Ga dan naar de pagina van het NBA stagebureau.