Afstudeerscriptie

Met je afstudeerscriptie toon je aan wat je de afgelopen jaren hebt geleerd, tegen welke dilemma`s je bent aangelopen, hoe je bepaalde problemen hebt opgelost. Kortom: de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt tijdens de praktijkopleiding. De inhoud van je afstudeerscriptie moet goedgekeurd zijn door de afstudeerscriptiebegeleider.

Keuze afstudeerscriptiebegeleider

Je begeleider is ook eerste examinator. Afstudeerscriptiebegeleiders zijn bij een instelling of stagebureau aangesloten. Als je op zoek bent  naar een afstudeerscriptiebegeleider, neem dan contact op met een medewerker van het stagebureau of onderwijsinstelling. Zij kunnen jou een scriptiebegeleider toewijzen. Vanaf 1 januari 2016 gelden nieuwe regels voor afstudeerscriptiebegeleiding en de wijze van examinering.

Kosten

Er zijn kosten verbonden aan de afstudeerscriptiebegeleiding via het NBA stagebureau, deze staan in het overzicht kosten praktijkopleiding RA.

Voorwaarden aanmelden afstudeerscriptie

  1. De vier semesters van de praktijkopleiding zijn afgerond.
  2. Je bent aangemeld en toelaatbaar tot het derde jaar van de praktijkopleiding.
  3. Het onderwerp en de opzet van jouw scriptie is goedgekeurd door de scriptiebegeleider.

Aanmeldformulier voor afstudeerscriptie.

Als je gebruik maakt van de ELO, dan kun je alleen via de ELO de volgende documenten indienen.

Geen ELO-account?

Mail  dan de documenten  naar praktijkopleiding@nba.nl

De beoordeling van je scriptie duurt ongeveer zes weken. 

Wil je weten of je op de goede weg bent of loop je ergens vast tijdens het schrijven van je scriptie? Meld je dan aan voor een workshop afstudeerscriptie. Tijdens de workshop krijg je onder andere advies bij het formuleren en onderbouwen van dilemma’s. 


 

Print
Tweet dit Deel dit op LinkedIn

Stuur deze pagina door

Naar:

Van:

Afstudeerscriptie

Annuleren