Vacature: Stafmedewerker

Past plannen en organiseren helemaal bij jou? Weet je mensen met elkaar te verbinden? En wil je impact maken in de maatschappij? Dan is deze rol echt iets voor jou!

Jouw uitdaging als Stafmedewerker

Je bent de rechterhand van het Adviescollege voor beroepsreglementering. Je plant, organiseert en coördineert de wekelijkse vergadering van het Adviescollege. Dankzij jouw uitstekende schriftelijke vaardigheden zorg jij daarna altijd voor heldere notulen. Verder buig je je over de externe communicatie, denk aan het schrijven van nieuwsbrieven en artikelen voor de website. Je krijgt ook de kans om maatschappelijk impact te maken; je analyseert namelijk welke maatschappelijke problemen van invloed zijn op de NBA en de wetgeving daar omheen. Dit communiceer je vervolgens op duidelijke wijze naar de leden. Ook coördineer je het proces van het samenstellen van de HRA (Handleiding Regelgeving Accountancy), deze handleiding is elk jaar essentieel voor iedere accountant in het werkveld.

Je gaat zelfstandig aan de slag en krijgt veel vrijheid in de invulling van je taken. Verder speel je een belangrijke rol in diverse projecten binnen de afdeling en werk je regelmatig samen met Stafmedewerkers van andere adviescollege.


Over jou

Je bent een echte aanpakker en dankzij jouw organisatorische vaardigheden bewaar je altijd het overzicht. Door jouw enthousiasme weet je anderen met elkaar te verbinden en je zoekt nadrukkelijk de samenwerking.

Daarnaast neem je mee:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Twee tot drie jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een afwisselende baan voor 32 uur per week;
  • Een passend salaris en een 13de maand;
  • 29 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en de optie om extra roostervrije uren op te bouwen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheden tot thuiswerken;
  • Werkgeversbijdrage sportabonnement;

Werken bij de NBA

Als beroepsorganisatie van alle - ruim 22.000 - accountants in Nederland zetten we ons dagelijks in voor onze leden en richten we ons op actuele, maatschappelijke vraagstukken. Met ongeveer 130 medewerkers is onze organisatie klein genoeg om iedereen persoonlijk te leren kennen en groot genoeg om uitdaging en een professionele werkomgeving te bieden. De betrokkenheid is hierdoor hoog, de lijntjes zijn kort en goede samenwerking is essentieel. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het accountancyberoep.
Om het beroep naar het volgende niveau te brengen, leggen we de lat hoog. We zijn een ambitieuze organisatie en zetten altijd stappen om de kwaliteit verder te verhogen. Jouw ideeën en initiatieven zijn hierin onmisbaar. Daarnaast ontstaan zo talloze ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je ook zelf continu stappen zet.

Enthousiast geworden?

Mooi! Solliciteer dan direct door je cv en (korte) motivatie naar Britt Straathof te sturen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit maximaal twee gesprekken en een assessment is onderdeel van het proces.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Sandra Kroon, Manager Lerend Beroep op telefoonnummer 06-22 495238. Zij vertelt je graag meer!