Vacature: Projectleider evenementen

Draai jij je hand niet om voor de productie van een live of online evenement of congres? Weet jij alles tot in detail te produceren en evenementen samen met alle leveranciers en collega’s tot een geslaagde productie te maken? Dan zoeken we jou als onze nieuwe projectleider evenementen. 

Wie ben jij?

Je hebt meerdere jaren ervaring met de organisatie van zakelijke evenementen en congressen en je voelt je thuis in de financiële sector. Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) evenementen, locaties, techniek en andere toeleveranciers. Je bent een organisatietalent die de touwtjes in handen heeft. Je hebt oog voor details zonder de grote lijnen te verliezen.

Wat ga je doen?

Samen met het team evenementen organiseren we meer dan 100 (online) bijeenkomsten en congressen per jaar. Dat kan variëren van een Zoom-bijeenkomst met 300 deelnemers, een high-end relatie-evenement, een festival voor young professionals tot een congres voor 1500 deelnemers. 

Aan de hand van een briefing of concept pak jij de productie van een evenement of congres op. Zowel live als online events. Jij weet alles tot in detail te produceren en jij weet het evenement samen met alle leveranciers en collega’s tot een geslaagde productie te maken. Ook voor een Zoom-bijeenkomst draai jij je hand inmiddels niet meer om. Je werkt gestructureerd en zelfstandig en houdt budgetten en planning nauwkeurig in de gaten. Je bent kritisch en je durft mensen aan te spreken om zo samen het maximale resultaat te behalen.  

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ongeveer 5 jaar werkervaring binnen de congressen- en evenementenmarkt
  • Ervaring met sponsoring is een pre
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

En wie zijn wij?

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

Voor onze leden, stakeholders en financieel professionals organiseren we meer dan 100 evenementen en bijeenkomsten per jaar. Je komt te werken bij het team evenementen op de levendige afdeling Communicatie en Ledenservice. De sfeer binnen het team is informeel, er wordt hard gewerkt en ook veel gelachen. Ook om onszelf soms. Ons kantoor is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam. Er is een mogelijkheid om deels thuis te werken.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar hrm@nba.nl t.a.v. Gladys Lau.

Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Joke Bosma, Senior Eventmanager op 020 – 30 10 227.