Vacature Project management ondersteuner a.i.

Breng jij graag structuur aan? En heb je oog voor de mens en ben je communicatief vaardig? Wil jij bijdragen aan de toekomst van een maatschappelijk belangrijke beroepsgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de NBA

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst. Het is de publiekrechtelijke organisatie die de belangen van de maatschappij en het beroep dient als de vertegenwoordiger van het gehele accountantsberoep in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren (circa 22.000 accountants/leden van de NBA) en de maatschappij. De focus van de beroepsorganisatie ligt op kwaliteitsbevordering, innovatie, ontwikkeling en hoe blijven wij als beroepsgroep van accountants maatschappelijke relevant en gewaardeerd. Om daar goed vorm aan te geven onderhoudt de NBA nauwe contacten met een breed netwerk.

Wat ga je doen?

Je wordt project management ondersteuner bij één van de belangrijkste strategisch programma’s van de NBA, namelijk beroepscultuur en ondersteunende omgeving. In deze eerste fase van dit programma werken we toe naar een gedrag en visie op waar het beroep naar toe gaat en wat dat betekent voor rolopvatting en beroepscultuur ontwikkeling. Hier vallen meerdere projecten onder, waarbij veel wordt samengewerkt met verschillende partijen. Omdat de vraagstelling en het speelveld divers en complex is, is het een agile proces. Dit vergt een mate van flexibiliteit waar je mee om moet kunnen gaan. Samen met de Director Transformation ga je regie voeren op de projecten en activiteiten zodat deze in de juiste volgorde plaatsvinden en we op een effectieve manier de gedragen visie realiseren.

Je gaat samenwerken in een multidisciplinair team die onder leiding van de Director Transformation richting geeft aan dit programma en de individuele projecten die daaronder vallen. Jij gaat de Director Transformation (en het team) ondersteunen met:

• Uitschrijven van projectplannen.
• Opstellen van periodieke voortgangsrapportages
• Monitoren van voortgang, budget, capaciteit- en resourceplanning en afspraken; het ‘najagen’ van actiehouders.
• Signaleren en adviseren bij project issues en het doen van voorstellen voor oplossingen.
• Structureren van projecten, activiteiten ( o.a. doormiddel van een activiteiten kalender) en stakeholder management.
• Het organiseren van bijeenkomsten, (kick- off) meetings, ronde tafels en workshops
• Uitwerken deliverables (slides, notities, notulen , brochures, whitepapers, etc.)

Wat is jouw profiel?

Je bent een stevige persoonlijkheid, overtuigend en omgevingssensitief. Je weet partijen te verbinden, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Bovendien werk je graag in een team.

Je sterke kanten zijn:
• Gestructureerd en georganiseerd
• Proactief en oplossingsgericht
• Communicatief sterk en goede schriftelijke vaardigheden (voertaal is Nederlands)
• Flexibel, je kan goed omgaan met wijzigingen en hebt een positieve instelling

Je kennis en vaardigheden:
• HBO werk en denk niveau
• Minimaal 3 jaar werkervaring als projectondersteuner

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Petra Tijmstra op het nummer 020-3010301. Zij vertelt je graag meer! Of stuur direct je cv naar hrm@nba.nl