Vacature: supportmedewerker Permanente Educatie

Wil jij onze leden - ruim 22.000 accountants – helpen bij hun beroepsontwikkeling? De expert op dit gebied worden? En ook jezelf blijven ontwikkelen? Dan past deze uitdaging perfect bij jou!

vrouw_werk_laptop_600x375.jpg

Jouw uitdaging als medewerker support PE

Als medewerker support PE (Permanente Educatie) word jij de expert op het gebied van de PE-systematiek. Volgens dit relatief nieuwe systeem werken accountants voortdurend aan hun beroepsontwikkeling en stellen zij jaarlijks een persoonlijk ontwikkelportfolio op. Mede hierdoor blijft de kwaliteit van het beroep hoog, heel belangrijk dus.

Jij ondersteunt bij dit proces en je helpt bij de controle op de naleving hiervan. Doordat het proces net is vernieuwd, is nog lang niet alles in beton gegoten en is het belangrijk om dit voortdurend te evalueren. Met jouw scherpe en frisse blik kijk je daarom altijd naar kansen om dit naar het volgende niveau te tillen. Zo maak je direct veel impact.

Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt bij vragen van de accountants als het gaat om hun permanente educatie. Deze komen zowel telefonisch als via de mail binnen. Je vindt het een uitdaging om het echte vraagstuk te achterhalen en daar inhoudelijk op in te spelen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat jouw antwoord klopt, jij vertegenwoordigt namelijk onze hele organisatie. Uiteraard staan je collega’s klaar om je hierbij te helpen. Je blijft ook jezelf continu ontwikkelen. Binnen de NBA krijg je namelijk volop kansen om door te groeien en/of nieuwe werkzaamheden op te pakken.

Over jou

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sterk in het volgen van administratieve processen;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je hebt aandacht voor details en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit;
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan voor 38 uur per week;
 • Een passend salaris en een 13de maand;
 • 27,5 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en de optie om extra roostervrije uren op te bouwen;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering;
 • Een ruime thuiswerkregeling;
 • Korting op de bedrijfsfitness;
 • 4x per jaar een heerlijke stoelmassage op kantoor.

Werken bij NBA

Als beroepsorganisatie van alle - ruim 22.000 - accountants in Nederland zetten we ons dagelijks in voor onze leden en richten we ons op actuele, maatschappelijke vraagstukken. Met ongeveer 130 medewerkers is onze organisatie klein genoeg om iedereen persoonlijk te leren kennen en groot genoeg om uitdaging en een professionele werkomgeving te bieden. De betrokkenheid is hierdoor hoog, de lijntjes zijn kort en goede samenwerking is essentieel. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het accountancyberoep.

Om het beroep naar het volgende niveau te brengen, leggen we de lat hoog. We zijn een ambitieuze organisatie en zetten altijd stappen om de kwaliteit verder te verhogen. Jouw ideeën en initiatieven zijn hierin onmisbaar. Daarnaast ontstaan zo talloze ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je ook zelf continu stappen zet.

Enthousiast geworden?

Mooi! Solliciteer dan direct door je cv en (korte) motivatie naar britt@dutchwebshark.com te sturen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit maximaal twee gesprekken en een assessment is onderdeel van het proces.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Sandra Kroon, manager Lerend Beroep, via s.kroon@nba.nl of +31 20 301 03 48. Zij vertelt je graag meer!