Adviseur Educatie

(32-38 uur per week)

Is leren en ontwikkelen je passie? Ben je een aanpakker en wil je bijdragen aan de beroepsontwikkeling van accountants, door leden te helpen bij de invulling van hun persoonlijke ontwikkelingsplan? Dan zijn we op zoek naar jou.

Met ingang van 1 januari 2019 krijgen accountants aangesloten bij de NBA te maken met nieuwe regels voor permanente educatie. Een deel van de accountants zal dan overgaan naar een op outputgericht systeem, waarbij het leerresultaat centraal staat. Accountants die overgaan naar het nieuwe PE-systeem moeten dan een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opstellen en in hun dossier aangeven wat ze gedaan hebben.

Om de overgang goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar een onderwijskundige die ons helpt het nieuwe PE-systeem verder handen en voeten te geven en leden die de overstap maken hierin te begeleiden. Bijvoorbeeld in de keuze van alternatieve leervormen.

Naast het opstellen van een POP wordt in de nieuwe systematiek ook gebruikgemaakt van zgn. Kennistoetsen. Als toetsingsinstrument en om duidelijke hiaten in de kennis van accountants zichtbaar te maken. De kennistoetsen worden samen met Cito en accountants in het veld opgezet en als adviseur educatie neem je daar actief aan deel. 

Wij vragen

  • Afgeronde universitaire- of HBO-opleiding onderwijskunde
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vermogen om het werk goed te organiseren en resultaatgericht werkt
  • Een aanpakker die binnen korte tijd een netwerk weet op te bouwen
  • Kennis van de accountancysector is een pré

Wij beloven

Een uitdagende functie in een organisatie die volop in transitie is en waarbij de focus gericht is op kwaliteit. Een functie met een hoge mate van zelfstandigheid, die volop ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Een klein team dat met groot enthousiasme bijdraagt een de beroepsontwikkeling van accountants. 

Wij bieden

  • Een dienstverband van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
  • Maximaal salaris van €4.800,- per maand op basis van een 38-urige werkweek. 
  • Flexibele werktijden.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een vaste 13e maand en naar rato 29 verlofdagen en 13 roostervrije dagen. 

Informatie en reactie

Meer informatie over de functie kan je inwinnen bij Monique Stulemeijer, Manager Bedrijfsvoering: 0650989907. Je sollicitatie met motivatie en CV kan je richten aan Anke van der Linden, HR-Adviseur via HRM@nba.nl