Gezocht: Adviseur accountants in business

(32-38 uur per week)

Heb jij verstand van het werk van accountants in business en ben jij gedreven om accountants in business verder te helpen in hun professionele leven? Heb je een vlotte pen en draai je je hand niet om voor het organiseren van bijeenkomsten en het verder brengen van projecten binnen de NBA? Dan zijn we op zoek naar jou.

Het accountantsberoep is volop in beweging, haalt wekelijks de media en is onderdeel van het publiek debat. De NBA is spin in het web van het accountantsberoep en zorgt voor goede beroepsuitoefening van haar leden.

Over de functie

Als adviseur accountants in business werk je aan de toekomstbestendigheid van het beroep van onze leden en daarmee de toekomstbestendigheid van de organisaties waar zij aan het (financiële) roer zitten. Hiervoor organiseer je bijeenkomsten, begeleidt je onderzoek, formuleer en presenteer je NBA-standpunten en schrijf je mee aan publicaties. Dat vereist overleg namens de NBA met andere beroeps- en brancheorganisaties, toezichthouders, universiteiten en ministeries. Tot slot ben je samen met je collega's het aanspreekpunt voor vaktechnische vragen van onze leden.

Wij vragen

  • Aantoonbare ervaring met werkgebied van financieel professionals waaronder cfo's, controllers, risk managers en financieel managers
  • Aantoonbare schriftelijke en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden
  • Visie op de toekomst van het beroep van de accountant in business
  • Een initiatiefnemer die houdt van een resultaatgerichte aanpak
  • Een 'verbinder' met projectmatige werkervaring
  • Affiniteit met digitale ontwikkelingen

Wij beloven

Een uitdagende functie in een organisatie die volop in transitie is en waarbij de focus gericht is op maatschappelijke relevantie en kwaliteit. Een functie met een hoge mate van zelfstandigheid en die volop ruimte biedt voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. En een omgeving waarin collegialiteit en professionaliteit hand in hand gaan.

Wij bieden

  • Een fulltime dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 32 uur per week is ook bespreekbaar.
  • Salaris van € 5.000,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
  • Flexibele werktijden;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een vaste 13e maand en naar rato 29 verlofdagen en 13 roostervrije dagen.

Informatie en reactie

Meer informatie over de functie kunt u inwinnen bij Robert Mul, Manager Beroep & Maatschappij: 06-50250088. Uw sollicitatie met motivatie en CV kunt u richten aan Anke van der Linden, HR-Adviseur via: HRM@nba.nl.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld