Logogebruik en gevelborden

Accountantspraktijken kunnen het NBA-ledenlogo gebruiken op hun (digitale) uitingen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, websites en nieuwsbrieven. Het ledenlogo geeft aan dat de accountant (werkzaam bij het kantoor), maar ook de zzp’er lid is van de NBA. Daarnaast zijn er gevelborden beschikbaar. 

NBA gevelbord

Op verzoek van een aantal accountantskantoren heeft de NBA gevelborden laten maken. Naast het gebruik van het ledenlogo op briefpapier kunnen accountantskantoren nu ook op en bij hun kantoorpand aangeven dat de accountant lid is van de NBA. 

   
  Aluminium gevelbord
 
    Afbeelding
    Formaat 20 x 20 cm
 
    Prijs € 32,- (excl. BTW en verzendkosten)
 
  Bestel uw gevelbord
 

De verzendkosten bedragen €6,75. Bij bestelling van meerdere gevelborden, worden de verzendkosten 1x in rekening gebracht.

Standaard NBA-logo en 3 optionele varianten beschikbaar (voor digitale communicatie en drukwerk)

Het NBA-logo is uitgevoerd in 'oranje PMS 158c' en 'grijs PMS Cool Gray 8c'. Deze kleurreferenties zijn bedoeld voor drukken op gecoated papier en dienen als uitgangspunt voor alle papiertypen. Afdrukgrootte moet minimaal: 12x12mm zijn in verband met leesbaarheid. Als de PMS kleuren niet op de juiste wijze gedrukt of weergegeven kunnen worden, wordt aangeraden de ‘zwart/grijze’ of de ‘diapositief zwart’ uitvoering van het NBA-logo te gebruiken. Er zijn in totaal 4 logo's beschikbaar die in de bestandsformaten 'JPG' en 'EPS' te downloaden zijn (via MijnNBA.nl). Mocht u problemen ondervinden met het downloaden van de logo's. Dan kunt u contact opnemen met Hans Prikken via h.prikken@nba.nl.

Standaard NBA-logo

 

Optionele NBA-logo's