RvT Inloginstructie

U maakt gebruik van de NBA toetsingsapplicatie. Ofwel omdat u jaarlijks de monitoringvragenlijst invult, u recent getoetst bent dan wel binnenkort getoetst wordt. Wij informeren u graag over de gewijzigde inlogprocedure.

Multi-factor Authenticatie (MFA) is een beveiligingsmaatregel die voor de NBA toetsingsapplicatie wordt ingevoerd. MFA biedt bescherming tegen het toenemende gevaar van cyber criminaliteit zoals inbraak op het netwerk, hacks en fraude met inloggegevens. Een met MFA beveiligde applicatie vraagt gebruikers bij het inloggen om een extra verificatiestap (zie ook bijlage 1). Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar: telefonisch via een mobiele of vaste telefoon, via sms of met behulp van een mobiele app.

Om uw en onze gegevens te beschermen is MFA ingevoerd voor de NBA toetsingsapplicatie en kan alleen nog maar met MFA worden ingelogd op de NBA toetsingsapplicatie.

Wat betekent dit voor u?

Wij vragen u de eenmalige ‘enrollment’ stappen meteen te volgen zodat u uw toegang tot onze applicatie behouden blijft. De procedure staat beschreven in de handleiding hieronder.

Meld uw account aan op https://myapps.microsoft.com met de onderstaande inloggegevens:

  • Gebruikersnaam: «LoginNaam»@manageddnet.nl
  • Wachtwoord : [huidig wachtwoord] zoals gebruikt bij de monitoring 2018

Noot: Indien u reeds bent ingelogd met uw eigen organisatieaccount. Log dan eerst uit door op het icoon met uw profiel op de pagina te klikken en kies vervolgens ‘Sign out’ in het menu. Kies vervolgens ‘Use another account’ en registreer met bovenstaande inloggegevens.

Toegang tot NBA toetsingsapplicatie na enrollment

Nadat u uw gebruikelijke inloggegevens heeft ingevoerd, volgt u een extra stap om uw identiteit te checken (u heeft tijdens de enrollment aangegeven hoe deze stap eruit ziet). Hierna krijgt u zoals gebruikelijk toegang tot de applicatie.

Let op u dient de applicatie te benaderen via https://kwaliteitstoetsing.nba.nl

De monitoringvragenlijst is alleen te benaderen met Internet Explorer als browser in combinatie met Multi-factor Authenticatie (MFA).

Vragen?

Mocht u een dringende vraag hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Frank de Jager (020 3010438) of Ronald van der Heide (020 3010367). Daarnaast kunt u uw vragen altijd mailen naar rvt@nba.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Instructies

Handleiding instellen Multifactor Authenticatie

Instructie Inlog monitoringvragenlijst