Bianca Reekers RA

Huidige functie

Vanaf januari 2014 werkt Bianca bij Certe Medische Diagnostiek & Advies, een grote organisatie in het bewegende speelveld van de zorg in Noord-Nederland. Op dit moment is zij werkzaam als directeur bedrijfsvoering, eerder bundelde zij haar financieel-organisatorische en juridische kennis in de rol van bestuurssecretaris.

Overige werkervaring

Van 2007 tot begin 2014 was Bianca werkzaam bij PlasBossinade Advocaten N.V., een toonaangevend kantoor in het noorden waar zij -als accountant in business- advocaten ondersteunde bij de financiƫle aspecten van hun rechtspraktijk (ondernemingsrecht, insolventie, familierecht).
In deze rol beoogde zij steeds weer een brug te slaan tussen het financiƫle en juridische werkveld, niet alleen bij geschillen, maar ook door advisering en trainingen. Conflicthantering had daarbij haar bijzondere interesse, reden om ook als mediator inzetbaar te worden en de daarvoor benodigde opleidingen (NMI, forensisch) af te ronden.

Tot oktober 2007 werkte Bianca ruim 11 jaar als openbaar accountant bij KPMG Accountants N.V. te Amstelveen in de marktgroep Financial Services, waarvan sinds medio 1999 als registeraccountant.

Afsluitend

Door haar ervaring in de advocatuur en als mediator weet Bianca wat situaties van dreiging, negatieve publiciteit of gewetensnood met professionals kunnen doen. Typerend voor haar werkwijze is de situatie voor betrokkenen een plek te geven door goed te luisteren en door te vragen. Met gevoel voor communicatie en structuur brengt zij kwesties scherp in beeld als vertrekpunt voor een oplossingsrichting, dit alles op een informele en praktische manier.