Elektronische leeromgeving

De stagebureaus werken met de Elektronische Leeromgeving (ELO). Hier houd je je voortgang bij door je jaarplan en semesterverslagen te plaatsen. Zo bouw je je digitale dossier op. De ELO geeft per email meldingen wanneer het tijd is om je rapportages in te leveren, of je jaarplan of semesterverslag akkoord is, of als je aanpassingen moet maken.

Toegang praktijkopleiding Assurance

Wanneer je je bij de NBA hebt aangemeld voor de praktijkopleiding Assurance en je bent toegelaten, ontvang je nadat jouw stagebureau eveneens jouw aanmelding heeft verwerkt een geautomatiseerde e-mail met de inloggegevens voor de ELO. Het wachtwoord en de login zijn strikt persoonlijk. In de ELO zijn handleidingen beschikbaar voor zowel gebruikers (trainees, praktijkbegeleiders en beoordelaars) als de beheerders van de stagebureaus.

Technische of inlogproblemen?

Heb je technische vragen over de ELO of inlogproblemen? Neem dan contact op met mw. M. Baas van de afdeling Lerend Beroep. Dat kan telefonisch via: 020-301 02 69 of per e-mail: praktijkopleiding@nba.nl.

Kijk ook op de pagina: Veelgestelde vragen ยป

Wijzigingen persoonlijke gegevens

Jouw persoonlijke gegevens kun je aanpassen in MijnNBA. De inloggegevens voor MijnNBA.nl zijn dezelfde inloggegevens als voor de Elektronische Leeromgeving (ELO). Mocht je de inloggegevens niet meer weten, mail dan naar: praktijkopleiding@nba.nl

Veranderingen in de praktijkopleiding kun je ook doorgeven in de ELO.