NBA Stagebureau

Werk je op een accountantskantoor of bij een andere organisatie die niet beschikt over een eigen stagebureau? Volg dan je praktijkopleiding via het NBA Stagebureau. 

Snelroute naar informatie over het NBA Stagebureau

  • Is er binnen jouw organisatie niemand beschikbaar als praktijkbegeleider? Maak dan gebruik van een externe praktijkbegeleider. 
    Externe praktijkbegeleider kiezen »
  • Heb je meer dan vier jaar werkervaring? Dan kun je door gebruik te maken van de gelijkstellingsregeling starten in het tweede jaar van de praktijkopleiding. Je kunt het gelijkstellingsverzoek ook combineren met een vrijstellingsverzoek voor de kritische beroepssituaties.
  • Wil je de praktijkopleiding tijdelijk onderbreken, hervatten of krijg je een nieuwe begeleider? Geef alle wijzigingen door via het NBA Stagebureau.
    Wijzigingen tijdens je praktijkopleiding doorgeven »
  • Jouw persoonlijk ontwikellingsplan (POP) vormt de basis van je leertraject. In de POP-wijzer lees je waaraan je plan moet voldoen »

Helpdesk

Heb je vragen over het NBA Stagebureau? Bel dan Helena Zijlstra 020 301 02 97 of mail naar praktijkopleiding@nba.nl.

Externe deskundigen

Het NBA Stagebureau maakt gebruik externe deskundigen die jou kunnen ondersteunen bij het schrijven van een POP of een essay. Ook kunnen zij met jou overleggen over de geschiktheid van jouw praktijkopleidingsplaats. Aan het inschakelen van externe deskundigen zijn kosten verbonden.

Bestuur

Meer informatie over het bestuur van het NBA stagebureau vind je op de pagina: Bestuur NBA stagebureau.