Neem deel aan online sessies themaweek Women Leadership 7-11 maart

In het kader van internationale vrouwendag 2022 organiseert de NBA een themaweek over Women Leadership. Van 7 tot en met 11 maart wordt er in online sessies aandacht besteed aan vrouwelijk leiderschap in het accountantsberoep. Waar stonden we, waar zijn we nu en wat zijn de ontwikkelingen? Meld je aan!

Women_leadership_themaweek 2022_600x375.jpgMet deze themaweek besteedt de NBA voor de vijfde keer aandacht aan internationale vrouwendag op 8 maart. Dit jaar is het programma tot stand gekomen in samenwerking met de actieve en bruisende community Women Leadership op het NBA Community Platform, in samenwerking met Sandra Lutchman (dagvoorzitter).

In de week van maandag 7 tot en met vrijdag 11 maart worden er online korte sessies aangeboden op wisselende tijdstippen. Tijdens deze sessies gaan we vanuit verschillende onderzoeksresultaten met elkaar en met rolmodellen uit het beroep (o.a. kwartiermaker toekomst accountancysector Marlies de Vries) in gesprek om een volgende stap te kunnen zetten rond dit thema.

Programma

Omdat we vooruitgang alleen samen kunnen bereiken, willen we iedere deelnemer vragen om een mannelijke collega uit te nodigen om deel te nemen aan (een van) de bijeenkomsten! 

De sessies zijn kosteloos.