Workshops Internal Audit Ambition Model voor kleine Internal Auditafdelingen

IIA Nederland en NBA LIO ontwikkelden samen het Internal Audit Ambition Model (IA AM). Met het IA AM kunnen Internal Audit afdelingen niet alleen hun huidige kwaliteitsniveau in beeld brengen, maar ook hun ambitieniveau bepalen om zich verder te professionaliseren.

IIA Nederland en NBA LIO willen de input en ervaringen van kleine IAF’s meenemen in de verdere ontwikkeling van het IA AM.

Programma

Om kleine auditafdelingen te ondersteunen bij het gebruik van het IA AM organiseert de PAS Commissie van IIA Nederland twee bij elkaar horende workshops via Zoom. De workshops zijn gratis.

In de eerste workshop (donderdag 11 maart van 9.00 - 10.00 uur), met Marieta de Vos-Vermulm, ontvangen de deelnemers korte uitleg over wat het IA AM inhoudt, waarvoor je het kunt gebruiken en hoe je het kunt gebruiken.

In de tweede workshop (donderdag 8 april 2021 van 9.00 - 11.00 uur), met Ellen Klijn, vragen we je het model voorafgaand aan de workshop in te vullen. Tijdens de workshop bespreken we de benchmarkgegevens, beantwoorden we vragen en nemen we je feedback ter harte voor de verdere ontwikkeling van het IA AM. Onder voorbehoud dat we voldoende data hebben.

Aanmelden en contact

Aanmelden kan via trainingen@iia.nl. Voor inhoudelijke vragen mail naar pas@iia.nl.