UPDATE: beleid inzake corona en evenementen

De snelle verspreiding van het coronavirus veroorzaakt op dit moment veel maatschappelijke onrust.

De NBA volgt nauwlettend de informatie en adviezen van het RIVM en de GGD. Vandaag is besloten om de volgende maatregelen in te voeren, in navolging van het kabinetsbesluit:

  • Een maximum van 25 personen voor bijeenkomsten met externe deelnemers, ook geldig voor bijeenkomsten op andere locaties.
  • De bijeenkomsten met meer dan 25 personen worden voor de komende vier weken (tot en met 10 april) geannuleerd. Dat geldt ook voor diploma-uitreikingen. Wekelijks wordt er besloten over verlenging.
  • Mocht u zich hebben aangemeld voor een bijeenkomst dan wordt u hierover nog geïnformeerd.
  • Houd u aan de aanwijzingen van het RIVM en check deze voordat u mogelijk een bijeenkomst bijwoont.
  • De NBA neemt zelf extra hygiënemaatregelen in het pand. Ook staat er op diverse plekken desinfecterende handgel ter beschikking.
  • Conform de landelijke richtlijn worden er geen handen geschud bij wijze van begroeting.

Maak zelf een goede inschatting of het verantwoord is om een bijeenkomst bij te wonen. Verder verwijzen wij naar de adviezen van het RIVM ten aanzien van persoonlijke hygiënemaatregelen. Actuele informatie treft u op de website van het RIVM.

Mocht u verder vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Joke Bosma van de NBA, op telefoonnummer 020 – 30 10 227 of evenementen@nba.nl

Wij vertrouwen er op dat u begrip heeft voor deze maatregelen, die wij helaas moeten nemen.

U bent en blijft natuurlijk, zoals altijd, van harte welkom bij de NBA.