Meest aansprekende inzendingen NBA Open Podium Accounttech bekend!

Een vertegenwoordiging van de NBA Young Prof’s en het Open Podium Forum hebben tien inzendingen geselecteerd die op 25 juni live pitchen tijdens het online Open Podium event. Wilt u de pitches 'live' bijwonen meld u dan aan via onderstaande aanmeldlink.

Aanmelden Accounttech Open Podium Event

De10 inzendingen die door zijn op een rij

Dit zijn de 10 inzendingen die komen pitchen op 25 juni (in alfabetische volgorde):

  1. AuditPedia       
    Een innovatief contentplatform en online leeromgeving. Het platform biedt naast vaktechnische kennis, achtergrondinformatie over de beroepsgeschiedenis, beroepsethiek en beroepseer. Via digitale en gedigitaliseerde boeken en artikelen, educatieve filmpjes, colleges, podcasts, essays, columns, nieuwsanalyses etc.
  2. ClockAssist       
    Software die volautomatisch uren schrijft voor accountants en boekhouders. Je voert je werkzaamheden uit en ClockAssist vertelt aan het einde van de dag op één seconde nauwkeurig wat je hebt gedaan en voor welke klant. Dit op alle gebieden van de werkdag. De volledige werkdag wordt zo in kaart gebracht.
  3. DeepValue
    Levert een DTO (Digital Twin of Organisation) aan bedrijven. Naast technologie levert Deep Value een methode om de DTO in te richten. Een DTO wordt afgeleverd als een software product, waarmee het bedrijf kan worden bestuurd.
  4. Finturi 
    Werkkapitaal oplossingen voor bedrijven. Een factuurfinancieringsplatform dat met kunstmatige intelligentie risk scoring en blockchain-technologie combineert om MKB-bedrijven financiering aan te bieden. Zij biedt via het platform risico gewogen rendement aan de financiers van deze facturen.
  5. Intellifin
    Een online platform dat de administratie van de onderneming interpreteert en volledig automatisch vertaalt naar een bedrijfseconomische analyse. Ze voegt interactiviteit toe, filtert de niet-relevante informatie weg, legt verbanden, vertaalt het resultaat in een leesbare tekst en laat vergelijking met concurrenten toe.
  6. JASP for Audit
    Een module voor het gratis en open-source statistisch software platform JASP. De module heeft een workflow die automatisch de standaardstappen van het steekproefproces doorloopt, daarbij automatisch de correcte statistische technieken gebruikt, de resultaten interpreteert in niet-statistische termen, en een leesbaar rapport produceert.
  7. Pescheck
    Helpt organisaties in het onboardingsproces van kandidaat-klanten, om te voldoen aan de Wwft conform de anti-witwasrichtlijn.
  8. Quest
    Een product om heel precies de cash flow (i.e. rolling) forecasting & (what-if) scenario's door te rekenen voor het mkb. Met signaleringen voordat de ondernemer in eventuele problemen komt. Het gaat om toekomstgericht advies. Bovendien kent het een bibliotheek met formulieren om te delen voor financieringsaanvragen etc.
  9. Silverfin
    Sluit aan op alle boekhoudpakketten. Het automatiseert traditionele afsluit workflows en verhoogt efficiëntie, nauwkeurigheid en winstgevendheid. De analyse- en reporting tools voorzien in data en inzichten voor trusted advisorship.
  10. VisionPlanner
    Zet data in bij risicogericht samenstellen. De recommendation engine die momenteel door Visionplanner ontwikkeld wordt, geeft in het samensteldossier suggesties aan de gebruiker van de software, voor het onderkennen van significante aangelegenheden in de planningsfase van een samenstelopdracht.

Alle inzendingen Open Podium 2020

Het Open Podium meemaken? Meld u aan!

Tijdens het online event op donderdag 25 juni aanstaande gaan de 10 meest innovatief & impactvol bevonden inzendingen live pitchen voor het aanwezige publiek. Het plenaire gedeelte duurt tot 16.00 uur. Daarna wordt er online een ‘beursplein’ georganiseerd waarbij het publiek de inzenders hun eigen stand kunnen bezoeken.

Meld u aan, neem deel en praat mee over deze technologische in ons vakgebied!

Beoordelingscriteria en proces

De inzendingen bestonden uit een template met vragen die door de deelnemers zijn ingevuld en een pitch-video. Op basis van het ingezonden materiaal is er een indeling gemaakt op categorie/onderwerp en zijn per inzending op een schaal van 1 - 5 punten toegekend of basis van twee criteria:

  1. Mate van innovatie binnen de beroepsgroep
  2. (potentiële) Impact op het vakgebied

Vervolgens zijn de voor het Open Podium Forum en Young Prof’s de meest aansprekende inzendingen geselecteerd.