Meest aansprekende inzendingen NBA Open Podium Accounttech bekend

De meest aansprekende inzendingen voor het NBA Open Podium Accounttech zijn bekend. Het forum van het NBA Open Podium Accounttech heeft 9 van de 25 inzendingen geselecteerd. Zij mogen op 13 juni pitchen voor het forum en presenteren op het NBA Open Podium event.

Het proces en de criteria

De inzending bestond uit een template met vragen die door de deelnemers zelf zijn ingevuld en ingezonden. Op basis van het ingezonden materiaal heeft het forum een indeling gemaakt op categorie/onderwerp én fase waarin de inzending zich bevindt: idee, prototype of product. Vervolgens zijn per inzending op een schaal van 1 - 5 punten toegekend of basis van twee criteria:

1. Mate van innovatie (1-5 punten)
2. (potentiële) Impact (1- 5 punten)

De voor het forum meest aansprekende inzendingen zijn vervolgens geselecteerd. 

Zowel de inzendingen die doorgaan als degenen die zijn afgevallen hebben in de week van 27 mei bericht ontvangen. Indien zij toestemming hebben gegeven zijn ze in het onderstaande overzicht vermeld met hun bedrijfsnaam, korte omschrijving van het idee/product, URL en eventueel videomateriaal.

Het Open Podium mee maken? Meld u aan!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. U kunt zich als geïnteresseerde aanmelden om het Open Podium mee te maken (vol = vol). Het programma van 13 juni ziet er als volgt uit:

15.30 - 16.00 uur  ontvangst met koffie/thee 
16.00 - 17.00 uur pitches en feedback forumleden van de meest aansprekende inzendingen
17.00 - 18.15 uur crowdsourced feedback op inzendingen Open Podium, inclusief energizers

Vakpers zal aanwezig zijn en er zullen sfeeropnames worden gemaakt.

 

Aanmelden