Bestuur LOA kandideert Annique van der Ha als voorzitter

Op maandag 16 december organiseert het bestuur van de Ledengroep Openbaar Accountants (LOA) een korte ledengroepvergadering voor de openbaar accountants. De vergadering vindt plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein tussen 15.00 en 16.00 uur.

Voor de vacature van voorzitter was het LOA-bestuur nog in gesprek met een kandidate. Dit is inmiddels succesvol afgerond. Het LOA-bestuur is verheugd om mevrouw Annique van der Ha AA RB voor te dragen als voorzitter van het LOA-bestuur voor 2020.

Annique van der Ha is AA-accountant en Register Belastingadviseur, heeft een MKB-praktijk en is o.a. voorzitter van de NBA-afdeling Zuid.

Reeds eerder heeft u kunnen lezen dat voor de overige bestuursvacature het LOA-bestuur de heer Jeroen Brak RA voordraagt voor benoeming.

Voor de positie van plaatsvervangend voorzitter in 2020 draagt het LOA-bestuur Johan Nelemans MsC RA voor (bestuurslid sinds december 2016). Dit i.t.t. eerdere berichtgeving waarin Antoinette Dijkhuizen voorgedragen werd. Zij heeft zich teruggetrokken voor deze functie.

Aanmelding en eventuele machtiging

ยป U kunt zich hier aanmelden.

Indien u niet zelf op de ledengroepvergadering aanwezig kan zijn, kunt u een andere openbaar accountant machtigen namens u te stemmen. U kunt hiervoor een machtiging invullen bij uw aanmelding. Volmachten dienen uiterlijk woensdag 11 december te zijn ingediend.

Vergaderstukken

Een complete set van vergaderstukken is vanaf maandag 2 december beschikbaar via de NBA website. Personen die zich dan reeds aangemeld hebben, ontvangen de vergaderstukken per mail.

Download vergaderstukken