Zakenzakboekje en Eindejaarstips op KvK Startersdagen

Op zaterdag 3 november is de NBA weer met een aantal mkb-ambassadeurs aanwezig op de KvK Startersdagen in Eindhoven, Groningen en Utrecht. Startende ondernemers kunnen tijdens deze dag op de NBA-stand gratis het nieuwe Zakenzakboekje verkrijgen. Belangstellenden kunnen gratis exemplaren bestellen bij de NBA. Ook de Eindejaarstips 2018 zijn gratis te downloaden.

Zakenzakboekje

Net als voorgaande jaren ligt er voor bezoekers een gratis exemplaar van het Zakenzakboekje 2018/19 klaar. Met duidelijke informatie, tips en wetenswaardigheden voor de startende ondernemer. NBA-leden kunnen fysieke exemplaren van het boekje bestellen via onderstaande bestelknop om weg te geven aan (potentiƫle) klanten.

Eindejaarstips

Ook de NBA-uitgave Eindejaarstips 2018 wordt uitgereikt tijdens de Startersdagen. De publicatie bevat tips voor alle belastingplichtigen, ondernemers, dga's, werkgevers en werknemers en btw-tips. De uitgave is als pdf- en als Word-versie beschikbaar. Kantoren kunnen de Word-versie voorzien van eigen kantoorlogo en deze gebruiken bij de communicatie richting hun klanten.