Vergadering afdeling Centrum

Duurzaamheid voor MKB Accountants en  Accountants in Business

"Duurzaamheidsregels gelden alleen voor grote bedrijven en zijn voor het mkb niet relevant.” Deze opmerking horen we regelmatig. De praktijk is anders en dat willen we in de afdelingsvergadering van donderdag 28 september aan de orde stellen.
 
MKB Accountants en accountants in business hebben ook met duurzaamheid te maken. Bijvoorbeeld omdat hun cliënt/klant of werkgever als toeleverancier aan de afnemers moeten aangeven hoe duurzaam ze zelf zijn. En hoe duurzaam hún toeleveranciers zijn.

Maar rapporteren over duurzaamheid door (mkb-)bedrijven kan ook nodig zijn bij het aanvragen van financieringen, bij aanbestedingen, het verwerven van nieuwe opdrachten, e.d.
En daarvoor zullen ze voor advies bij u aankloppen. Niet alleen bij de openbare MKB Accountants, maar ook bij de accountants die werkzaam zijn bij bedrijven (accountants in business).
 
In de afdelingsvergadering gaan we concreet in op een duurzaamheidsvoorbeeld. We onderzoeken samen hoe je vanuit je eigen rol kunt bepalen op welke duurzaamheidsaspecten de klant/bedrijfsleiding actie kan ondernemen.

Het programma voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:

17:30 - 18:15  Dinerbuffet
18:15 - 18:30 Ontvangst
18:30 - 18:40 Opening door de voorzitter
18:40 - 20:20 Presentatie
20:20 - 20:30 Afsluiting

 

We nodigen u van harte uit voor deze vergadering van afdeling Centrum op donderdag 28 september vanaf 18.30 uur. Meld u aan via onderstaande button