Regiocommunity Oost: Workshop Audit of the Future

workshop-audit-future.jpgTijdens deze workshop gaan Rico Temmink en Trang Tran dieper in op de uitdagingen en dilemma's die de toekomst van de audit met zich meebrengt. Een van de grootste dilemma's waar de audit mee te maken heeft, is het verzamelen van klantgegevens en het veilig stellen van deze gegevens. Het continu ophalen van klantgegevens kan als een kroonjuweel worden beschouwd, maar kan ook een risico vormen voor de privacy van de klant.

Andere dilemma's zijn het outsourcing model, het innovatie dilemma en het governance dilemma. Deze dilemma's hebben ook gevolgen voor de aantrekkelijkheid van de audit voor jonge professionals en de impact op hun carrière. De doelmatigheid van het beroep kan ook in het geding komen als deze uitdagingen niet worden aangepakt. Standaarden die momenteel worden gebruikt in de audit, zijn mogelijk niet meer relevant in de toekomst.

Tijdens deze workshop zullen we deze dilemma's verder onderzoeken en met elkaar nadenken over oplossingen voor de toekomst van de audit.

Programma

18.30 - 18.45 uur Ontvangst met koffie, thee en water
18.45 - 19.45 uur Presentatie door Rico Temmink en Trang Tran
19.45 - 20.00 uur Pauze
20.00 - 21.00 uur Vervolg programma
21.00 -22.00 uur Borrel