Regiocommunity Centrum - Workshop softskills | Benut de kracht van introversie op de werkvloer

Het vak is meer dan vaktechniek

In het beroep krijg je te maken met meer dan alleen vaktechniek. Je krijgt ook te maken met de zogenaamde soft skills zoals communicatie, teamwork, aanpassingsvermogen en leiderschap.

Tijdens deze bijeenkomst willen we vooral stilstaan bij het verschil tussen introverte en extraverte personen. Introverte personen gaan anders om met prikkels. Daarnaast gaan ze ook anders om met het nemen van besluiten en de wijze van communiceren. 

Weinig mensen zijn op de hoogte over hoe het bij introverten werkt. Ook introverten niet. Dit komt omdat extravert gedrag vaak als ‘de norm’ wordt gezien. Hierdoor ervaren introverten vaak onnodig spanning omdat ze proberen te voldoen aan de “extraverte norm” door zichzelf te pushen om net zo ad rem, snel en stellig te reageren als hun extraverte gesprekspartners. Terwijl introverten vaak veel kwaliteiten te bieden hebben op de werkvloer.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst krijg je tips hoe je om kunt gaan met extraverte en dominante collega’s en wat de meest effectieve wijze van communiceren is.

Liesbeth Smit begeleidt de workshop

Liesbeth Smit (1974), is historica en journalist geeft trainingen en lezingen over introversie en is auteur van het boeken "Ik moet nog even kijken of ik kan” en de ‘De stille revolutie van de introverte mens”. Ze traint daarnaast regelmatig introverte professionals in natuurlijke zichtbaarheid en profilering op de werkvloer. Deze kennis gaat Liesbeth op 5 juli met ons delen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.