Regiocommunity Oost - Bijeenkomst Fraude in de sport (incl. wedstrijd Heracles - Roda JC)

Op vrijdag 14 april organiseert Regiocommunity Oost een community bijeenkomst over Fraude in de Sport. Deze bijeenkomst vindt plaats bij in het Erve Asito Stadion (Heracles) in Almelo.

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst bespreken Dolf Segaar, in samenwerking met Wouter Ravenbergen, uitvoerig een casus en achtergronden van het toezicht model in het voetbal.

Juventus moet 15 punten inleveren in de Serie A. De club uit Turijn zou in het verleden niet eerlijk zijn geweest over transferwaarden van spelers en zou in het geheim spelers hebben uitbetaald aan het begin van de coronacrisis. Wat is er aan de hand in Italië en welke gevolgen gaat deze zaak nog verder hebben?

Dolf Segaar ontving de eremedaille van NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité) voor zijn betrokkenheid bij de sport. Hij heeft meer dan drie decennia ervaring als advocaat voor cliënten in de sportbranche. Na zijn dienstverband bij CMS is hij sinds juli 2021 is werkzaam als zelfstandig advocaat onder de naam Segaar Law.

Wouter Ravensbergen is sinds 2010 werkzaam in de branche betaald voetbal. Tot 2015 werkte hij als toezichthouder op bureau licentiezaken van de KNVB en daarna enige jaren als controller bij FC Twente. Sinds november 2020 is hij zelfstandig controller en voert hij opdrachten uit bij diverse betaald voetbalorganisaties.

Na afloop van deze interessante presentatie kunnen we, tijdens het dinerbuffet, met elkaar napraten over dit onderwerpen. Om 20.00 uur staan we klaar om de mannen van Heracles aan te moedigen tijdens de wedstrijd Heracles tegen Roda JC.

Na afloop van de wedstrijd, rond 22.00 uur, sluiten we ook onze bijeenkomst af.

De kosten voor het huren van de skybox, het dinerbuffet en de kaartjes voor de wedstijd zijn behoorlijk. In ieder geval te hoog om te kunnen verantwoorden dat die uit de algemene middelen van de NBA worden gefinancierd. Daarom vragen we voor deze bijeenkomst een eigen bijdrage van € 150,00 per persoon.

Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Meld je dan snel aan. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.