Commissarissen Symposium

De Ledengroep Intern en Overheidsaccountants (LIO) van de NBA en IIA Nederland organiseren maandag 26 september het Commissarissen Symposium. Dit is een jaarlijks evenement voor commissarissen en Chief Audit Executives en het doel is om op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan. 

Het thema voor het Commissarissen Symposium 2022 is: Good Governance. Denk daarbij aan de topics in de Boardroom en de actualisatie van de Code.

Tijdens het symposium zullen deelnemers de discussie aangaan over actuele vraagstukken op het gebied van good governance zoals die ook tot uiting zullen komen in de actualisatie van de Nederlandse Corporate Governance Code. De volgende prominente sprekers zullen dit thema vanuit verschillende invalshoeken uitdiepen:

  • Mijntje Lückerath, professor Corporate Governance Tilburg University / TIAS en commissaris bij onder andere Erasmus MC, NRC Media en Diergaarde Blijdorp. Zij zal voornamelijk vanuit de wetenschappelijke kant een invulling geven aan de discussie.
  • Petri Hofsté, commissaris bij onder andere Fugro, Pon Holdings, Rabobank en Achmea. Zij zal het thema vanuit haar praktijkervaring benaderen.

Het symposium staat onder leiding van dagvoorzitter Jan Maarten Slagter, CEO bij IBFD. Het programma biedt veel ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

2019-CommissarisssenSymposium-074-Elisabeth Beelaerts.jpg

Deelname aan het symposium is op uitnodiging en kostenloos mede dankzij KPMG. Het programma start om 13.30 uur en wordt afgesloten met een diner. 

Bent u lid van een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht en heeft u interesse? Stuur dan een mail naar Johan Scheffe, secretaris NBA-LIO, j.scheffe@nba.nl, 020-3010305.