Bijeenkomst Regiocommunity Oost; Knowledge Academy over Robotic Process Automation (VOL)

Deze bijeenkomst is onderdeel van de Knowledge Academy georganiseerd door de Regiocommunity Oost met dit keer als onderwerp Robotic Process Automation.

Helaas is de maximale capaciteit voor deze bijeenkomst bereikt.

Je kunt je nog aanmelden voor deze bijeenkomst, daarmee komt u op de reservelijst te staan. Komen er door afmeldingen weer stoelen beschikbaar, dan informeren wij de personen op de reservelijst in volgorde van aanmelding.

Over RPA en Process mining

RPA en Process Mining: volgens Gartner en McKinsey genoemd als belangrijke opkomende technologieën onder andere relevant voor de accountantsbranche. Het betreffen technologieën die nog niet breed worden toegepast, maar veel mogelijkheden bieden om routinematige handelingen in een proces efficiënter en sneller uit te voeren en (proces)kwaliteit te verbeteren.

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn van RPA & Process Mining? Hoe je handmatige repetitieve processtappen kunt automatiseren? Wil je tips horen over hoe deze technologieën jou kan helpen? En ben je benieuwd hoe de Grolsch Veste (stadion van FC Twente) er van binnen uitziet? Dan is deze bijeenkomst echt iets voor jou!

Programma en sprekers

  • 15:30-15:45 uur: Ontvangst en welkom door Suzanne Vink
  • 15:45-16:30 uur: Rondleiding door het Stadion van FC Twente door een gids van FC Twente
  • 16:30-17:30 uur: Interactieve presentatie over RPA en Proces Mining door Patrick Konniger van Robert Muntel Consultancy
  • 17:30-18:00 uur: Gelegenheid tot vragen, dialoog en verdieping
  • 18:00-19:30 uur: Afsluitend buffet 

We houden de groep graag overzichtelijk dus er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Meld je daarom nu vast aan en reserveer jouw plek. We zien je graag op vrijdag 9 september 2022 in de Grolsch Veste te Enschede.

Was je te laat? Meld je dan aan voor de Community Oost op het platform. Ben je de volgende keer als eerste op de hoogte!

Patrick Konniger, Wouter Ravensbergen en Suzanne Vink