Regiocommunity Centrum: Kennisladder “Hoe vind en bind je personeel?”

Op dinsdag 11 oktober start de Regiocommunity Centrum met kennisladders. Een kennisladder is een serie van bijeenkomsten over verschillende onderwerpen die het beroep aangaan. Zodat we onze gezamenlijke kennis elke keer verder ontwikkelen. Deze eerste kennisladder gaat over personeel vinden en binden. 

Dat de arbeidsmarkt heel krap is, is wel duidelijk. Overal staan vacatures open en worden bekwame collega’s gevraagd. Ook in de accountancy is de vraag naar goed personeel groot. Met een standaard vacaturetekst ben je er al lang niet meer. Je bent op zoek naar die ene nieuwe collega die echt bij jullie bedrijf past. Dat gaat over een klik, intrinsieke motivatie, overtuigingen en waarden die iemand heeft. Maar welke waarden zijn dat voor jou, jouw bedrijf en wat bied je dan? En hoe maak je waar wat je in je sollicitatiegesprek of vacaturetekst hebt beloofd? Het begint bij gedrag.

guido-vermeeren.jpgOndernemerscoach Guido Vermeeren kan daar als geen andere over vertellen aan de hand van casussen. Via een interactieve presentatie krijg je een inkijkje in jezelf, in de ander, in motivaties en waarden van mensen. Precies die kennis die je nodig hebt om die ene goede kandidaat definitief voor jou te laten blijven kiezen.

"De presentatie van Guido was veel interessanter dan ik vooraf had gedacht. Herkenbare voorbeelden uit de praktijk en ook punten die je tot nadenken aansporen. Complimenten aan Guido!", aldus een bezoeker van de Afdeling Centrum na de presentatie van Guido.

Moeke Rhenen Veerplein 1 Rhenen
Moeke Rhenen Veerplein 1, Rhenen

Meer informatie over regiocommunity Centrum