Kristalevent 2022; uitreiking prijs voor het beste MVO-verslag

Leren van de koplopers; meld je aan voor dit online gratis event

Aankomende Europese wetgeving maakt MVO-verslaglegging relevanter dan ooit. Houdt u zich binnen uw organisatie direct of indirect bezig met MVO-verslaglegging en het bevorderen van transparantie over maatschappelijke onderwerpen? Dan is het online Kristalevent iets voor u: het Kristalevent is hét event over transparante MVO-verslaglegging. Meld u nu aan voor dit online event dat plaatsvindt op dinsdag 29 november 2022 van 13:00-14:30 uur.

Het Kristalevent 2022 – waarom deelnemen?

Het Kristalevent wordt namens de NBA geopend door Patrick Gabriëls (EY), voorzitter van de Stuurgroep Duurzaamheid. Verder biedt het een interessant en afwisselend programma: deelnemers doen inspiratie op door de verhalen van interessante sprekers (Zeeman en Tony’s Chocolonely), kunnen vragen stellen aan MVO-experts en komen meer te weten over de laatste ontwikkelingen rondom de CSRD-wetgeving. 

Ook leren we samen meer over het thema van dit jaar: ‘transparantie over impact van en op mensenrechten in het licht van mondiale uitdagingen’ en horen we wie de winnaar van de Kristalprijs 2022 is. De Kristalprijs is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in samenwerking met de NBA.

Het Kristalevent biedt interessante informatie voor zowel deelnemers die al ver zijn op het gebied van MVO-verslaglegging, als deelnemers die nog veel stappen moeten maken.

Alle nieuw opgedane kennis kan door deelnemers toegepast worden op hun eigen MVO-verslaglegging.