Busy Season Talks op Clubhouse over Vrouwelijk leiderschap

In het kader van internationale vrouwendag 2022 organiseert de NBA een themaweek over Women Leadership. Van 7 tot en met 11 maart wordt er in online sessies aandacht besteed aan vrouwelijk leiderschap in het accountantsberoep. Waar stonden we, waar zijn we nu en wat zijn de ontwikkelingen? Op 8 maart gaat Busy Season Talks over vrouwelijk leiderschap. Een uitnodiging is niet nodig, maar zorg wel dat je de Busy Season Talks volgt op Clubhouse. Luisteraars zijn welkom vanaf 19.50 uur.

In deze editie van de Busy Season Talks zijn Esther van Huizen (ambassadeur NBA-community Women Leadership en directeur HLB Blömer accountants) en Stephanie Hottenhuis (CEO en voorzitter Raad van Bestuur KPMG Nederland) gast. Ook Sandra Lutchman (dagvoorzitter themaweek) sluit bij dit gesprek aan. Tegen welke kwesties lopen zij aan als het gaat om vrouwelijk leiderschap? Hosts deze avond zijn Hakan Kocak en Charlie Groen. Deze sessie zal in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in het Nederlands zijn.

Sprekers Busy Season Talks

Esther van Huizen.jpg
Esther van Huizen Directeur at HLB Blömer accountants en adviseurs
Sandra-Lutchman-2022.png
Sandra Lutchman Dagvoorzitter themaweek

Sandra Lutchman (tweetalig), expert op het terrein van leiderschap, diversiteit en inclusie, helpt organisaties hun D&I doelstellingen te formuleren en te bereiken. Ze is zowel strategisch als ‘hands on’ en haar motto is: Diversity is counting the numbers, inclusion is making the numbers count.  Sandra is voorzitter van de Raad van Toezicht van Esprit scholen, lid van de Raad van Toezicht van de Haagse Hogeschool en lid van de Adviesraad van European Women on Boards.

Stephanie Hottenhuis.jpg
Stephanie Hottenhuis CEO en voorzitter Raad van Bestuur KPMG Nederland

Stephanie (1965) is sinds 2018 voorzitter van de Raad van Bestuur bij KPMG Nederland en heeft > 20 jaar ervaring in het aansturen van organisaties in de professionele dienstverlening, zoals Arcadis. Naast haar managementervaring, brengt zij ook een breed perspectief mee op inclusie en diversiteit.

Hakan Kocak (375x375)
Hakan Koçak Host

Hakan Koçak is Manager Risk Assurance bij PwC en doceert aan Nyenrode Business University. Samen met Arif is hij initiatiefnemer van de BusySeasonTalks op Clubhouse.
Bekijk LinkedIn-pagina » 

Charlie G. Groen (375x375)
Charlie Groen Host

Meer informatie over de themaweek